2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار بودی مگه نه؟

فردا میرم آزمایش عزیزم دیگه هرچی خدا بخواد

برام دعا کن همه بی بی هام هاله میندازه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عکس بیبی چکمو  بفرستم ببین عین بیبی خودته یانه ؟؟؟

ببین من ۳۰ تا بی بی چک زدم تا یکیش مثبت شد.اگر باردار نبودی مثبت نمیشد.مگه اینکه قبلش قرصی چیزی خورده باشی که باعث خطا شدنش باشه.فکر میکنم بارداری

مثبته.مبارکه عزیزم.دوروز دیگه باز بی بی بزن اگر پررنگ تر از این شد برو آزمایش بده.

واقعا ؟؟؟؟ اخه بعد خشک شدن اینجوری شد . روز بعدشم زدم عوض پررنگتر بشه یکم بعد خشک شدن باز هاله گرفت .

واقعا ؟؟؟؟ اخه بعد خشک شدن اینجوری شد . روز بعدشم زدم عوض پررنگتر بشه یکم بعد خشک شدن باز هاله گرفت ...

نگاه .بتا هر دوروز یه بار زیاد میشه.دو روز بعدش دوباره بی بی بزن.

ببین من ۳۰ تا بی بی چک زدم تا یکیش مثبت شد.اگر باردار نبودی مثبت نمیشد.مگه اینکه قبلش قرصی چیزی خورد ...

هیچ دارویی نخوردم .ولی خشک ک میشن هاله خیلی کم مث همین عکسه میفته روش. دو روز قبل موعدم زدم اینجوری شد. بعدش زدم باز اینجوری میشه بعد خشک شدن اصلا پررنگتر نشد . میترسم خط خوده بیبی چک باشه ک خشک شده میفته

ان شاالله که بارداری عزیزم.برو بگو آزمایش تیتر بتا میخوام.

هرچی خدا میخواد آره فردا تیتر میدم

من هیچ قرص و دارویی مصرف نمیکنم نزدیک هشت تا بیبی زدم همش همینطوری هاله میندازه 

یک شنبه رفتم آز منفی بود کمتر ازنیم بود بتام⁦☹️⁩

حالا فردا باز شش روز از آز قبلیم میگذره ببینم چی میشه ان شاالله اگه مصلحتشه مثبت بشه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هیچ دارویی نخوردم .ولی خشک ک میشن هاله خیلی کم مث همین عکسه میفته روش. دو روز قبل موعدم زدم اینجوری ...

نه گلم خط خودش نیست.بارداری.چند روز از موعدت گذشته؟