الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
ببین من ۳۰ تا بی بی چک زدم تا یکیش مثبت شد.اگر باردار نبودی مثبت نمیشد.مگه اینکه قبلش قرصی چیزی خورد ...
هیچ دارویی نخوردم .ولی خشک ک میشن هاله خیلی کم مث همین عکسه میفته روش. دو روز قبل موعدم زدم اینجوری شد. بعدش زدم باز اینجوری میشه بعد خشک شدن اصلا پررنگتر نشد . میترسم خط خوده بیبی چک باشه ک خشک شده میفته
ان شاالله که بارداری عزیزم.برو بگو آزمایش تیتر بتا میخوام.
هرچی خدا میخواد آره فردا تیتر میدم
من هیچ قرص و دارویی مصرف نمیکنم نزدیک هشت تا بیبی زدم همش همینطوری هاله میندازه
یک شنبه رفتم آز منفی بود کمتر ازنیم بود بتام☹️
حالا فردا باز شش روز از آز قبلیم میگذره ببینم چی میشه ان شاالله اگه مصلحتشه مثبت بشه
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم