2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این هاله پررنگ ازمایشت منفی شده ؟؟؟!!!!!!!!

نه یکشنبه که رفتم آز دادم یه بی بی منفی داشتم و یه بی بی که هاله خاکستری که بزوووورررر تشخیص داده میشد داشت از دیروز اینطور پررنگ میشه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هنوز موعدم نگذشته ازش .امروز موعدمه 

وای خب زوده برای ناراحتی .من ۵ روز بعد موعدم آزمایش دادم منفی شد.۱۲ روز بعد موعد تازه بی بی مثبت شد.الان ۱۵ روز گذشته تازه بتام شده ۲۵۶

فردا هم میزنم دعا کن برام. 11ساله منتظرم    

ان شاالله که شماهم به خواسته دلت میرسی.خدا بزرگه گلم .هیچوقت نا امید نشو.

انشاالله یه بارداری سالم پیش رو داشته باشی

وای خب زوده برای ناراحتی .من ۵ روز بعد موعدم آزمایش دادم منفی شد.۱۲ روز بعد موعد تازه بی بی مثبت شد. ...

امیدوار شدم. انشالله بسلامتی نی نیت رو بغل بگیری گلم. منم دعا کن .

امیدوار شدم. انشالله بسلامتی نی نیت رو بغل بگیری گلم. منم دعا کن .

ان شاالله.تو هم برام دعا کن مشکوکم به بارداری خارج از رحم.دعا کنم منم شنبه با خبر خوش برگردم از بیمارستان

ان شاالله.تو هم برام دعا کن مشکوکم به بارداری خارج از رحم.دعا کنم منم شنبه با خبر خوش برگردم از بیما ...

خارج رحمی کجا بود بابا. بسپار بخدا . بخودت استرس نده . دکترا همه چی میگن ولله. حتما دعات میکنم. تاپیکت رو ذخیره میکنم و منتظرم با خبرای خوش بیای گلم 

الهی.خدا ان شاالله جواب دعاهاتو میده 😘  ولی فکر میکنم بارداری. ان شاالله که حسم درست گفته با ...

الهی امین. انشالله انشالله . ممنونم از دعای قشنگت. خدا از زبونت بشنوه