2777
2789
مال منم اول خیلی کمرنگ بود عزیزم انشالله ک هستی برو ازمایش امروز  ده روز خوبه دیگه یا میخوای فر ...

۴ روز بعد موعدم آزمایش دادم منفی شد.دکتر گفت اگر تا ده روز دیگه پریود نشدی بارداری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مبارکه مامان شدی عزیزم منم روز اول ک ۵ روز عقب انداختم بی بیم خطش بزور دیده میشد باور نکردم و روز ...

نرم آزمایش اشکال داره؟آخه خودم حسم میگه باردارم.

نرم آزمایش اشکال داره؟آخه خودم حسم میگه باردارم.

ن چ اشکالی نرو فقط فردا یا پس فردا یه بی بی بزن ک خیالت راحت شه و و صبرکن ک از  اولین روز آخرین پریودیت  ۸ هفته ک گذشت برو سونو تشکیل قلب 

آیهان عشق مامانه😍
مزسی 😘

عزیزم میشه به من خبر بدی که باردار بودی یانه

ان شاالله که باردار باشی و خوش خبر

الهی خدا دلتو شاد کنه عزیزم

من تاپیکتو ذخیره میکنم

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
باش گلم.😘

چی شد رفتی آزمایش عزیزم؟ دیگه بیبی نزدی؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چی شد رفتی آزمایش عزیزم؟ دیگه بیبی نزدی؟

سلام 

آره

دیروز دکتر بودم گفت احتمال داره خارج از رحم باشه.دعاکن تروخدا باید یه آزمایش دیگه بدم با اون معلوم میشه هست یانه

سلام  آره دیروز دکتر بودم گفت احتمال داره خارج از رحم باشه.دعاکن تروخدا باید یه آزمایش دیگه ب ...

مگه بتات چند بود؟

ان شاالله که خارج از رحم نیست و بارداری سالم و موفقی داری عزیزم

مگه بتات چند بود؟ ان شاالله که خارج از رحم نیست و بارداری سالم و موفقی داری عزیزم

درد داشتم رفتم دکتر از آخرین پریودم حساب کرد ۶ هفته بودم سونو انجام داد هیچی ندید.فقط توی لوله فالوپ سمت چپم یه کیست دید گفت شاید جنینه.آزمایش بتا دادم ۲۵۶ بود.چندتا آزمایش دیگه دادم .گفت دوروز دیگه باز بتا بده بیا تا بهت بگم خارج از رحمه یانه

بعد از خشک شدن این جوری شد ؟ بیبی چک منم دقیقا خشک ک شد اینجوری شده ؟ ممکنه باردار باشم ؟؟؟؟؟

نه قبلش.ولی وقتی خشک شد پررنگ تر شد.

عزیز همه چی امکان داره برو آزمایش بده .من باردار بودم.

درد داشتم رفتم دکتر از آخرین پریودم حساب کرد ۶ هفته بودم سونو انجام داد هیچی ندید.فقط توی لوله فالوپ ...

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست توکل به خدا برات آیت الکرسی خوندم الهی خدا دلتو شاد کنه