الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام آره دیروز دکتر بودم گفت احتمال داره خارج از رحم باشه.دعاکن تروخدا باید یه آزمایش دیگه ب ...
مگه بتات چند بود؟
ان شاالله که خارج از رحم نیست و بارداری سالم و موفقی داری عزیزم
مگه بتات چند بود؟ ان شاالله که خارج از رحم نیست و بارداری سالم و موفقی داری عزیزم
درد داشتم رفتم دکتر از آخرین پریودم حساب کرد ۶ هفته بودم سونو انجام داد هیچی ندید.فقط توی لوله فالوپ سمت چپم یه کیست دید گفت شاید جنینه.آزمایش بتا دادم ۲۵۶ بود.چندتا آزمایش دیگه دادم .گفت دوروز دیگه باز بتا بده بیا تا بهت بگم خارج از رحمه یانه
درد داشتم رفتم دکتر از آخرین پریودم حساب کرد ۶ هفته بودم سونو انجام داد هیچی ندید.فقط توی لوله فالوپ ...
عزیزم ان شاالله که چیزی نیست توکل به خدا برات آیت الکرسی خوندم الهی خدا دلتو شاد کنه