2777
2789
عنوان

بدترین سوتی عمرم 🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 113 پست

منم تا ۲۲سالگی نمیدونستم این جعبه های رو پیشخون داروخونه کاندومه فکرمیکردم آبنبات برا گلو درده، خداراشکر هیچ وقت گلودرد نداشتم که بخوام بخرم😂 وای همیشه بهشون خیره میشدم😂😂😂

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیونه من هفته دیگه میومدم میزاشتی اونموقع وگرنه مثل قبل اماده میگرفتی سبزی پاک کردن از منفورترین کار ...

آره😢😢مثلا ادای خانم خونه هارو در آوردم😒

یکی نیس بگه برو سبزی پاک شدتو بگیر ادام نیا😥

تو باشگا همه ۱۰ ۲۰ کیلو گرفتن جو گیر شدم😀

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
منم تا ۲۲سالگی نمیدونستم این جعبه های رو پیشخون داروخونه کاندومه فکرمیکردم آبنبات برا گلو درده، خدار ...

ولی این کنار ادامسای بایودنت بود گفتم حتما مارک جدیده :| 💔💔💔💔

وااای بیچارهههه 😂😂😂😂

آره طفلی

کلی هم عذاب وجدان گرفتم

تازه باهاش قهرم کردم

دست پیش گرفتم پس نیافتم

قضیه مال ده سال پیشه

خیلی کوچمولو بودیم

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
آره😢😢مثلا ادای خانم خونه هارو در آوردم😒 یکی نیس بگه برو سبزی پاک شدتو بگیر ادام نیا😥 تو باشگا ...

خدا مرگت نده

پاک کردنشون ی طرف شستن و اب گرفتنشون ی طرف

اسهال میشه هرکی بخوره اینجوری که تو خودتو زجر میدی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خدا مرگت نده پاک کردنشون ی طرف شستن و اب گرفتنشون ی طرف اسهال میشه هرکی بخوره اینجوری که تو خودتو ...

😂😂

عارف میخوره باز دردسرش برا خودمه 😂😂

الان نصف بیشتر تره هاش مونده حوصلم نمیکشه دیگه😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
😂😂 عارف میخوره باز دردسرش برا خودمه 😂😂 الان نصف بیشتر تره هاش مونده حوصلم نمیکشه دیگه😁

بابای پرنس وقتی اینجوری میشه میگه خانم اگه اینارو قاطی کنم زود سبزیاتو خراب میکنم بعدم شلپ میریزه تو اشغال سبزیا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بابای پرنس وقتی اینجوری میشه میگه خانم اگه اینارو قاطی کنم زود سبزیاتو خراب میکنم بعدم شلپ میریزه تو ...

خودمم دارم ب همونجا میرسم😂

وای فک کنم دوکیلویی هست😑

خودمم دارم ب همونجا میرسم😂 وای فک کنم دوکیلویی هست😑

اگه ی نخود وسط هرکدوم از تره هات وصل کنی شبیه من میشن  

خیلیه پاشو ی حاضری سمبل کن برو خونه مادرجون هم سبزیاتو پاک میکنن هم ثواب میکنی

اگه ی نخود وسط هرکدوم از تره هات وصل کنی شبیه من میشن     خیلیه پاشو ی حاضری سمبل کن برو ...

ن بابا هم دستم خسته شه بهتر از مغزمه😥

ن بابا هم دستم خسته شه بهتر از مغزمه😥

الان که فکرشو میکنم روایت داریم سبزی قرمه کلا تره نداره

الان که فکرشو میکنم روایت داریم سبزی قرمه کلا تره نداره

😂😂😂برعکس خود انترمم گفتم بیشترشو تره بزار

بنظرت تو کله من چی داده

کاه🤔پهن🤔چی داره اخخخخخخخخخخهههههههههه