2777
2789

اولا تبریک میگم مامان شدنتونو

ایشالا ب سلامتی فارق شین😊

خب بگید از حال و احوالتون😊

من 30 هفتم تکمیل شده😊 

30 هفته و 4،5 روزمه ... ینی تازه وارد ماه 8 شدم.

شماها چی؟!!!!!!!!

بچه ها شما ترک داره شکمتون؟! واسه من شکر خدا اصلا نداره...شکمم ن زیاد کوچیکه ن زیاد بزرگ

اندازس

وزن نی نی هم یکی دوروز پیش سونو بودم زده هفته 30، با وزن 1450 ... واسه شماها چی؟!!! چند کیلوعه؟!

بعد دیگه از سیسمونیاتون بگید 😊

واسه من حدودا تکمیله...منتظرم مامانم اینا بیان خونمون و بچینیم ایشالا

اسم چی انتخاب کردین؟!!!

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم زودتر مهرماه برسه و پسرمو بغل کنم😍😍😍 بعده 2 سال انتظار و دوتا سفط خدا این هدیه رو بهمون داد😊

راستی من طبیعی نمیرم...میرم سزارین اختیاری 

از شانس گند من هرموقع میرم سونو ، فسقلیم سفالیکه خخخخ😆😆😆

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

منم 29 هفته ام. ترک ندارم

ولی استراحت مطلقم

دیابت بارداری گرفتم

عفونت ادراری هم دارم

وزن نی نی هم دو هفته پیش 950 گرم بود دکتر گفت زیاده

سیسمونیم مامانم مشغوله فقط کمد مونده و با چند تا کوچلو موچلوها

من نزاشتم سیسمونی گرون برداره

با 3 تومن و کمک 700 تومنی خودن تکمیل شد

واسه منم ترک نداشت تا ۸ ماه . رفتم تو نه ماه ترک افتاد‌.الان ۳۷ هفته و ۱ روزم.سیسمونی هم چیدیم یه جشن کوچولو خودمونی هم گرفتیم.اسم دخترمم محیا .واسه همدیگه دعا کنیم راحت زایمان کنیم و بچه و مادر هر دو سالم باشن ان شاءالله 

تیکر تولد یک سالگی دخترم . خدایا شکرت به خاطر فرشته ای 

سه سال پیش ابن موقع ها ماه اخر بارذاریم بود.تاپیکتو دیدم مرور خاطرات شد برام.ان شاالله بسلامتی فارغ بشین.از اخرین روزای بی دردسریتون کمال استفاده رو ببرسن

ای بابا......
منم دقیقا ۳۰هفته و ۴روزمه نی نی منم پسره  تاریخ زایمان شماکی هستش استارتر؟

تبریگ گلم...ب سلامتی

عزیزم باتوجه ب پری ، دکتر 20 مهر زده واسه طبیعی

اما میخوام باهاش حرف بزنم و بگم سزارین میخوام...دیگه نمیدونم چ تاریخی بزنه برام واسه سز

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

سلام ان شاالله تا آخر بارداری رو به خوبی بگذرونی

ان شاالله رو اینجوری بگید و بنویسید 

نعوذ باالله ایشاالله و انشاالله اشتباهه و معانی دیگه ای میده 

ان شاالله یعنی به امید خداوند یکتا

در صورتی که ایشاالله و انشاالله معانی دیگری دارند

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

منم ۳۴ هفته ام عزیزم شکمم ترک نخورده وزن نی نی ام ۲۳۰۰😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم باتوجه ب پری ، دکتر 20 مهر زوه واسه طبیعی اما میخوام باهاش حرف بزنم و بگم سزارین میخوام... ...

هر يه روزي كه نبني زودتر از موعد دنيا بياد از عمرش كم ميشه بزار تا اخرين روز بمونه داخل رحم