2777
2789
عنوان

باردارا اقدامیا بیاین لطفا ج بدین

97 بازدید | 13 پست

سلام . اقدامم . ۲۲تیر پری شدم . دوازده سیکلم رفتم سونو فولیکول چپ ۱۶داشتم 

معاینه هم کردم عفونت داشتم قرص مترونیدازول مصرف کردم بصورت مرتب و اقدام هم داشتم... دیروز که میشد ۹روز مونده ب پریودم یهو دلدرد خفیف مث حالت پریودی گرفتم درعرض چنددقیقه ولی کمردرد چندساعتی داشتم‌‌ .. همین.دیگ عادی عادی ام الان ‌.. بنظرتون امکان داشت درد لانه گزینی باشه؟؟کیا این علایم داشتن باردار بودن

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا اولین بار بود یعنی هرکی دید میگفت صد در صد باردار شدی.سمت چپ زیر شکمم تیر میکشید

ای بابا چقد بدد ضدحال ما دلمون خوش میکنیم ب این علایمااا هییی خدااای بزرگ😭😭

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

سلام عزیزم منم ۲۲ تیر پریود شدم روز شنبه که ۲۲ سیکلم بود سمت چپ دلم یه درد شدید گرفت که دردش تو پهلوم و زیر دلم بود اینقدر دردش شدید بود که اشکام میریخت ولی یه دفعه ای بعد از تقریبا یه ساعت خوبه خوب شدم حالا نمیدونم دردش واسه چی بوده منتظرم تا موعدم بشه ببینم چه خبره.

از ته دلم از خدا میخوام که مامان شده باشی تو هم واسه من دعا کن خانومی ۱۶ ماهه منتظرم😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

منم 16 تیر پری شد دو هفته قبل درد شدید پریودی داشتم و سفتی شدید نوک سینه و خستگی زیاد.روز 14مرداد که موقع پری بود برای اولین بار لکه بینی افتادم و حالا هم قطع شده و دردی ندارم.به نظرتون احتمال بارداری هست؟

مامان سوفیا