2777
2789

سلام دوستان

من ۳۳ سالمه و ۸ ساله تو اقدام هستم، تنبلی تخمدان دارم ،یه تخمدان کلا دارم و همسرم اصلا مشکلی نداره.

آی یو آی انجام دادم و منفی شد و الان گفتن که آی وی اف انجام بدم، الان آزمایش خون دادم و متاسفانه آنتی تی پی او من عددش ۱۵۹ شده و یکم بالا رفته، میخواستم بپرسم مشکلی نداره و درمانش چجوریه؟

سوال بعدی هم در مورد آمپول پیورگانهستش که برای آی وی اف بهم داده، میخواستم بدونم گونال اف بهتره یا پیورگان؟

گونال آمپول خوبی نیست تعداد تخمکی که آزاد میشه زیاده ولی ریز و بی کیفیت من روز پانکچرم خانمی رو دیدم که با گونال سی تا تخمک داشت ولی فقط یه جنین براش تشکیل شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گونال آمپول خوبی نیست تعداد تخمکی که آزاد میشه زیاده ولی ریز و بی کیفیت من روز پانکچرم خانمی رو دیدم ...

به من پیورگان داده و گفته از روز دوم بزنم تا ششم پریودی، با دوز ۲۲۵

گونال آمپول خوبی نیست تعداد تخمکی که آزاد میشه زیاده ولی ریز و بی کیفیت من روز پانکچرم خانمی رو دیدم ...

یه سوال هم دارم

من کلا یه تخمدان دارم به نظرتون چند تا تخمک میده، عدد amh یعنی ذخیره تخمدانم ۱.۷ بودش

شما آی وی اف انجام دادین؟ میشه یکم توضیح بدین که چه مدلیه؟

اول امپول بهت میزنن که تخمکات بزرگ بشه بعد عملت میکنن تخمکات و میگیرن و بعد اسپرم شوهرتو همون روز میگیرن و تو محیط ازمایشگاه با هم لقاح میدن و بعد از سه روز یا بعضیا دو ماه انتقال میدن 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

گونال خیلی بهتره خارجیه.انتی تی پو اومن356بود گفتن موردی نداره ولی حتما برو پیش متخصص غدد اگه تهرانی برو ابن سینا کلینیک غدد پیش دکتر علیرضا جعفری پزشک حاذقی هستن 

😍😍خدایا شکرت
اول امپول بهت میزنن که تخمکات بزرگ بشه بعد عملت میکنن تخمکات و میگیرن و بعد اسپرم شوهرتو همون روز می ...

من کلا میخوام به جز این جنین فریز کنم برای چند سال بعد هم بمونه؟ آیا امکانش هست ؟ یا بی کیفیت میشن؟

گونال خیلی بهتره خارجیه.انتی تی پو اومن356بود گفتن موردی نداره ولی حتما برو پیش متخصص غدد اگه تهرانی ...

حتما میرم مرسی که گفتی، من یهو عددش بالا رفته و لوتیروکسین گفته بخورم فعلا