۲ روزه قهریم رفته پیش خونواده اش. امروزم خواهر شوهرم ۲ بار زنگید جواب ندادم . پروفایل عوض کرد شوهرم نوشت که حذف کردن ات اشغلا از دور و بر کار سختی نیست و دورتون رو پر از فاضلاب نکنید همچین چیزی گذاشته بود. منم یکی بدتر گذاشتم همون مثل معروف که الاغ میگه علف آبی و گرگ میگه سبزه اس ام اس داده گفته جدو آبادت الاغه جواب ندادم . ولی حالم بده . رفتم تو حیاط با خدا حرف زدم حتی پیش درخت و گل ها درد و دل کردم که صدامو به خدا برسونن کلی ذکر یا ودود گفتم. اخه نمیخوام زندگیم خراب شه سابقه نداشته ۲ روز قهر اصلا خونواده شوهرم این چند سال نمیدونن ما دعوا داریم ولی این سری همه احتمالا فهمیدن . حالم خرابه. منم خونه مامانمم . استرس دارم که شوهرم نره با فامیل های کثیف و چرتش اخه از راه به درش میکنن اهل دود و دم هستم اووف . دارم میمیرممم تو دلم انگار یه استخر خونه 😭😭 به نظرتون چیکار کنم ؟همش من تو این سال ها منت کشی کردم اونم پر رو شده .بعد فوش داد گفت لعنت بر پدر مادر کسی که بزنگه
منم بابام فوت کرده خیلی دلم شکست.. ولی اون دیروز و امروز ۲ بار پیام دادم همشم فحش داده عوضی منم جوابشو ندادم فقط سکوت کردم و از داخل خورد شدم...دوستشم دارم. ولی از بعضی اخلاقاش بدم میاد مثل همین غرور و بد دهن بودنش