2777
2789

۲ روزه قهریم رفته پیش خونواده اش. امروزم خواهر شوهرم ۲ بار زنگید جواب ندادم . پروفایل عوض کرد شوهرم نوشت که حذف کردن ات اشغلا از دور و بر کار سختی نیست و دورتون رو پر از فاضلاب نکنید همچین چیزی گذاشته بود. منم یکی بدتر گذاشتم همون مثل معروف که الاغ میگه علف آبی و گرگ میگه سبزه  اس ام اس داده گفته جدو آبادت الاغه جواب ندادم . ولی حالم بده . رفتم تو حیاط با خدا حرف زدم حتی پیش درخت و گل ها درد و دل کردم که صدامو به خدا برسونن کلی ذکر یا ودود گفتم. اخه نمیخوام زندگیم خراب شه سابقه نداشته ۲ روز قهر اصلا خونواده شوهرم این چند سال نمیدونن ما دعوا داریم ولی این سری همه احتمالا فهمیدن . حالم خرابه. منم خونه مامانمم . استرس دارم که شوهرم نره با فامیل های کثیف و چرتش اخه از راه به درش میکنن اهل دود و دم هستم اووف . دارم میمیرممم تو دلم انگار یه استخر خونه 😭😭 به نظرتون چیکار کنم ؟همش من تو این سال ها منت کشی کردم اونم پر رو شده .بعد فوش داد گفت لعنت بر پدر مادر کسی که بزنگه

منم بابام فوت کرده خیلی دلم شکست.. ولی اون دیروز و امروز ۲ بار پیام دادم همشم فحش داده عوضی منم جوابشو ندادم فقط سکوت کردم و از داخل خورد شدم...دوستشم دارم. ولی از بعضی اخلاقاش بدم میاد مثل همین غرور و بد دهن بودنش

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بچه بازیایی با پروفایل عوص کردن راه انداختین. هیچی بشین خونه مامانت تا بیاد آشتی.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
چرا عین آدمهای بالغ باهم صحبت نمیکنین قهر چه فایده داره آخه

خییلی صحبت کردم ولی فایده نداره اون خودشو بدون عیب میدونه هرچی میگم بیا مشاور نمیاد میگه من از صدتا مشاور بیشتر حالیمه

👑

عزیزم میخای زندگی ارومی داشته باشی ازهمه چیزایی ک زندگیتو تلخ میکنن فاصلا بگیر بحث نکن دعوانکن هرچی گفت هیچی نگو وسکوت کن به مرور میفهمه ک کارش اشتباهه و همین باعث میشه سمت کسی نره میفهمه هیچکس واسش تونمیشه بجای الاغ بزاری باید بزاری من بت فکرنمیکنم ولی شام نخورده نخوابیا... بفهمه بخاطرغرورته ک سمتش نمیری ولی دوسش داری

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
چه بچه بازیایی با پروفایل عوص کردن راه انداختین. هیچی بشین خونه مامانت تا بیاد آشتی.

یعنی میاد آشتی؟ تو عمرم شوهرم نیومده آشتی کنه همش من پیش قدم شدم اونم کلی نازشو کشیدم 😥

👑
دوستان اون ۲ بار پیام داده اشتباه تایپی شد

زمان بده بهش اصلا هیچ کاری نکن فقط سکوت کن

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤