2777
2789
عنوان

دعا کنیت مامانای بد بمیرن

5293 بازدید | 42 پست

دخترم دوسالوسه ماهشه الان ده روزه دارم از پوشک میگیرمش اصلا یاد نمیگیره همش خودشو خیس میکنه امشب خیلی زدمش همه خونه رو کثیف کرده من رو نجسی خیلی حساسم دارم از عذاب وجدان میمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی به این فکر کن که بازدن چیزی‌ حل نمیشه هم خودت بعد عذاب وجدان میگیری‌هم  بچه استرس میگیره بیشتر نجس‌میکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

حق داری گلم منم بعضی اوقات عصبانی میشم میزنم ولی بعدش باهاش گریه میکنم تودنیاهیشکی ازتوبیشتردوسش نداره پس سعیتوبکن خودتوکنترل کنی تابعدش عذاب نکشی

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی

نهایتا سه چهار روز طول میکشه از پوشک گرفتن،،، وقتی بعد از ده روز هنوز جیششو نمیگه، یعنی هنوز آمادگی نداره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.