2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم مشکل اسپرم و واریکوسل داره .. دنبال درمان همسرمم . دکتر میخام واسش . دکتر زنان خوبه بریم با او ...

نمیدونم والا میخوای برو پیش خانوم طبیب.اون گیاهیه ولی

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
یعنی دارو گیاهی داره ؟ بدرد میخوره ؟ آدرسش کجاست

آره.خیابون بهار چهار راه بی سیم جهاد ۴.درمانگاه تندرستان فک میکنم.خانوم طبیب فقط زن و شوهری ویزیت میکنه ولی خانوم ناصرنیا فک کنم خودتو تکی ویزیت کنه

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

من توي ميلاد ivfكردم...ساعت هفت صب بيا حضوري وقت بگير براي تشكيل پرونده...هزينش با داروهاش جهار تا پنج تومان ميشه

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
آره.خیابون بهار چهار راه بی سیم جهاد ۴.درمانگاه تندرستان فک میکنم.خانوم طبیب فقط زن و شوهری ویزیت می ...

منكه رفتم فقط يكسال الكي وقتمو تلف كرد اصلا فرق نكردم تنبلي تخمدان داشتم😐😐

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻