2777
2789
عنوان

میشه بیاین این تستو ببینین؟😟

347 بازدید | 37 پست

سلااام من فردا موعده پریودمه...دوساعت پیش ی تست زدم دو س دقیقه گذشت دیدم منفیه بیخیال شدم الان رفتم دیدم ی هاله کمرنگ افتاده نمیدونم چقد توعکس مشخصه ولی من واضح میبینمش..میشه بهش اعتماد کرد؟؟

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته  بسلامتی مبارکتون باشه

پس چرا اون اول مثبت نشد؟ینی امیدوار باشم؟امکانش هس حامله نباشم و تست اینجوری شده باشه؟چون دیر رفتم سراغش

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
پس چرا اون اول مثبت نشد؟ینی امیدوار باشم؟امکانش هس حامله نباشم و تست اینجوری شده باشه؟چون دیر رفتم س ...

مال منم 5 روز گذشته بودم بازم همون اول رنگی نشد گذاشتم رفتم خوابیدم بعدا دیدم رنگی شده

😍ممنون میشم واسه حاجتم صلوات بفرستی دوست عزیز