2777
2789

سلام دوستای مهربون ... امروز جواب آزمایشم اومده .. ریسک متوسط ... سونو ان تیم الحمدلله خوب بود عددش ۱.۱۵

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

ریسک داری احتمالا امینوبشی ایشاا چیزی نیست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسک داری احتمالا امینوبشی ایشاا چیزی نیست

خدا نکنه😭😭😭😭

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

عزیزم تایکی دوهفته دیگه دکترت یه آزمایش دیگه مینویسه که سه یاچهارتافاکتورروبررسی میکنه.

مطمئن باش چیزی نیی.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
عزیزم تایکی دوهفته دیگه دکترت یه آزمایش دیگه مینویسه که سه یاچهارتافاکتورروبررسی میکنه. مطمئن باش چ ...

توروخدا دعام کن ... ان شاءالله چیزی نباشه

توروخدا دعام کن ... ان شاءالله چیزی نباشه

منم همینجوربودم الان عکسشومیفرستم.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
نگران نباش ،خیلیا رو دیدم مشکوک بوده جوابه آزمایششون ولی بچشون سالمه سالمه

پناه بر خدا ... خدا کنه منم اینجوری باشه و سالم باشه