2777
2789
عنوان

جواب آزمایش غربالگری ... بخاطر خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 48 پست
ممنون عزیزم .. الحمدلله ... هفته چند دومی رو دادی؟؟

منم شب وروزگریه میکردم بعدآزمایش دوم کلی به خودم خندیدم.

فقط حتمابایدتوهمون آزمایشگاه که سری اول انجام دادی.تکراربشه.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
منم شب وروزگریه میکردم بعدآزمایش دوم کلی به خودم خندیدم. فقط حتمابایدتوهمون آزمایشگاه که سری اول ان ...

برام دعا کن دوست خوبم ... خداروشکر که نی نی نازت سالمه

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ... ببخش انقد سوال پرسیدم 

نه باباخوب کاری میکنی گلم.😍

بلادوره ان شاءالله😘

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
دقیقا .. منم امیدم بخداست ... ان شاءالله خدا حافظ نی نی هامون باشه

انشالله عزیزم اصلا استرس نداشته باش❤💋

اسم کاربریمو امیرسامیار زدم تایید نش مجبور شدم مامان امیرسامی6بزنم ک باز تایید نشد بخاطره همین جای   i از 1 استفاده کردم.منو با کاربرای دیگ اشتباه نگیرید😙
برام دعا کن دوست خوبم ... خداروشکر که نی نی نازت سالمه

سلامت باشی گلم.همچنین نی نی خوشگل شما سلامت بیادبغلتون😊

نه باباخوب کاری میکنی گلم.😍 بلادوره ان شاءالله😘

الهی آمین .. ممنونم💋😍

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
انشالله عزیزم اصلا استرس نداشته باش❤💋

ممنون دوست خوبم 💖💋

سلامت باشی گلم.همچنین نی نی خوشگل شما سلامت بیادبغلتون😊

الهی آمین ... خیلی مهربونی 😍💖💋

توروخدا دعام کن ... ان شاءالله چیزی نباشه

سلام نداخوبی عزیزم نی نی خوبه 

ان شالله که چیزی نیس نگران نباش همه رابسپاربه خدا  اون بهت داده مطمئن باش خودش هم مواظبش هس...بسلامتی جنسیت نی نی چیه

مارادعاکن اجی

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
سلام نداخوبی عزیزم نی نی خوبه  ان شالله که چیزی نیس نگران نباش همه رابسپاربه خدا  اون بهت ...

سلام پری جون ممنون .. برام دعا کن دوباره آز دادم امیدم فقط بخداست .. خدا ان شاءالله بزودی دامنت رو سبز کنه ... جنسیت هنوز معلوم نیست

سلام پری جون ممنون .. برام دعا کن دوباره آز دادم امیدم فقط بخداست .. خدا ان شاءالله بزودی دامنت رو س ...

ازمایش براچه

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘

@گل_بانو52  

نی نی یار جون این کاربری قبلیمه رمزش رو فراموش کردم باید چکار کنم 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@گل_بانو52     نی نی یار جون این کاربری قبلیمه رمزش رو فراموش کردم باید چکار کنم  ...

باید رمزتون رو بازیابی کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

باید رمزتون رو بازیابی کنید

نی نی یار جون اصلا نمیتونم برم رو کاربریم مثل کاربری کسای دیگس برام 

سلام عزیزم خوبی؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم