2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو کلانتری و گزارش بزار که همسرت تهدیدت میکنه حتی به همسرت پیام بده بگو رفتم با بچم خونه پدرم بزار ...

عزمزمه دیونست یه بار رفتم بهش گفتم شب اومدم بچه رو ببره بچه ۶ماه با پدرم تو کوچه دعوا گرفت شدید بچرم برد دیوانست جرعت ندارم

۳۴سالشه شوهرم تو روستا های اطرافیم

بچه هم نیست

ببین دخترم اگر قبلا اینجور نبوده و بعد بچه شده پس ذاتی نیست

با بزرگترت مشورت کن

یه بار دیگه باهاش حرف بزن

خدای نکره کاری نکنه همه پشیمون بشن و کار از کار بگذره

بچه رو بذار پیشش ی ساعت بعدش خودش ببینه نمیتونه نگهداره میاره

امکان نداره احساس میکنه من بچه رو میبرم نتونم ازش مراقبت کنم بچه به راه بدی کشیده بشه آدم خراب بشه فک کن بچه دوساله میگه باید پیش خودش باشه

بچه هم نیستببین دخترم اگر قبلا اینجور نبوده و بعد بچه شده پس ذاتی نیستبا بزرگترت مشورت کن یه بار دیگ ...

بخدا هزاربار گفتم بزرگترشم مگن اشکالی نداره اگر میزنه تو هیچی نگو آخه من چقدر هیچی نگم میشه مگه تو هر دعوا دست منو میکشه میگه برو راه باز جاده باز خوش اومدی .بدتر دور برداشته روم

ببخشید نیاز جنسی شو فراهم میکنی؟

اره تا وقتی کتک نخورم آدم باشه از بی توجهاش میگذرم باهاش رابطه دارم اما دیگ بعد کتک خوردن ن بدم میاد ازش چنان با سیلی میزنه بهم صورتم

امکان نداره احساس میکنه من بچه رو میبرم نتونم ازش مراقبت کنم بچه به راه بدی کشیده بشه آدم خراب بشه ف ...

خب عزیزم میگم بچه رو پیش شوهرت بذار تنها برو خونه بابات بگو بچه رو گذاشتم ک با من ب راه بد کشیده نشه خودش ببینه تنهایی نمیتونه نگهداری کنه ازش میارتش پیشت

بچه رو نبر این آدمی که تو گفتی معلومه بچه نمیده بهت پس از اولشم نبر حساب کار دستش بیاد میدونم سخته ا ...

حاضرم تا آخر عمرم بپوسم زیر کتک هاشو اما دخترم رو رها نکنم جونم بندشه مگه یه بچه جزمادرش پناهی داره باباشم خیلی دوسش داره اما جای مادرو نمیگیره ک