2777
2789

سلام دوستان بعضیاتون منو میشناسید

بعد خیانتی که همسر سابقم بهم کرد شوک شدیدی بهم وارد شد و از درون نابود شدم یه جورایب

از این رو به اون رو شدم. یه خلاء بزرگ درونم دارم که خودمم نمیدونم چیه

تقریبا دوسال طول کشید که هضم کنم قضیه رو 

این دو سال بدون این که اون آقا بدونه من از کثافت کاری هاش خبر دارم زیر یه سقف باهاش گذشت 

البته تو اتاق جدا. که هر بارم میگفت چرا یه هو عوض شدی میگفتم خودت میدونی 

و اونم سکوت میکرد

شاید الان براتون سوال باشه چرا بهش نمیگفتم

خب متاسفانه اون چیزی که نباید میشد شد و از چشمم افتاده بود و از همون لحظه ی اول تصمیمم طلاق بود و تا الان یک در صد هم از تصمیمم پشیمون نیستم

نمیدونم شاید یه جورایی میخواستم دوره ی سوگ م رو تو خونه ی خودم باشم و غم و غصه ها مو نبرم خونه ی پدرم

حالا این که چطور شد اومدم خونه ی پدرم داستانش مفصله

همون زبرینای قدیمی ای؟ که عکس پروفایلش یه خانم فک کنم بالباس قرمز بود؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

همون زبرینای قدیمی ای که یه عالمه گل و گلدون داشت؟  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون زبرینای قدیمی ای که یه عالمه گل و گلدون داشت؟    

تیکه اول سوالمون مث همه😎 دلم برات تنگ بود خوشگلوم😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

حالا مشکل اینجاست با این که ذره ای به اون زندگی علاقه ای ندارم و حتی یک بارم دلم برای اون خونه و اون آدم تنگ نشده 

یه حالی دارم که گاهی میاد سراغم مثلا تو محل کارم وسط کار یه دفه اشکام سرازیر میشه بدون این که دلیل خاصی داشته باشه و جز این کاملا حواس پرت شدم و فراموش کار 

میترسم کلا آلزایمر بگیرم

برای مثال زیر دوش آبم اما تو ذهن خودم میگم بذار دوشو باز کنم آب بریزه رو سرم خنک شم

تیکه اول سوالمون مث همه😎 دلم برات تنگ بود خوشگلوم😍

فدات عزیز دلم 😘

خدا کنه اون نباشه. دوستم بود😥

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سلام عزیزم بله

واقعا؟؟؟ بگردم ناراحت شدم😥😥 اصلا فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیفته برات

حالا مشکل اینجاست با این که ذره ای به اون زندگی علاقه ای ندارم و حتی یک بارم دلم برای اون خونه و اون ...

خب طبیعیه شما یه مدت کنارهم بودین،وابسته میشین دیگه

فدات عزیز دلم 😘 خدا کنه اون نباشه. دوستم بود😥

قربونت برم😍

آره منم زبرینارو یادمه 

خیلیم مودب بود....

من گوش میدم عزیزم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏