2777
2789

یه سرویس چینی12نفره دارم یه سرویس آرکوپال12نفره

دودست قهوه خوری

دو دست سرویس پذیرایی کریستال (استکان قندان پیشدستی کاسه آجیل و میوه و شیرینی و شکلات خوری )

چهارتا قندان جدا

بستنی و شربت خوری 12نفره

سرویس12نفره قاشق چنگال و یه سرویس 6نفره

+تعدادی دیس و ظروف بزرگ سرسفره

چهاردست استکان و پارچ و لیوان

تا جایی که یادم بود نوشتم.. به نظرتون چه چیزایی اضافه کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم تعداد ظرف های یک خونه به هیشکی ربطی نداره

هرکی گفته بیجا گفته

بگو عوض جاهای بدرد بخور خرج کردم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

بسته بابا

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ای ماشااله اینا کمه؟ بستگی داره چقدر نیازته اگه زیاد مهمونی میدی که لازنه ولی اگه لینجوری نیست واسه چی الکی دور خودت چیزی جمع کنی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
ای ماشااله اینا کمه؟ بستگی داره چقدر نیازته اگه زیاد مهمونی میدی که لازنه ولی اگه لینجوری نیست واسه ...

مهمون هم ندارم به اون صورت.. میشینن میگن فلانی دختر شوهر داده فقط 40 ملیون ظرف و ظروف جهاز داده تو چرا کم داری

مهمون هم ندارم به اون صورت.. میشینن میگن فلانی دختر شوهر داده فقط 40 ملیون ظرف و ظروف جهاز داده تو چ ...

به مردم چه ظرف و ظروف کم و زیاد کسیو خوشبخت نکرده گوش به حرف خاله زنکا نده 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
مهمون هم ندارم به اون صورت.. میشینن میگن فلانی دختر شوهر داده فقط 40 ملیون ظرف و ظروف جهاز داده تو چ ...

معذرت میخام ولی خیلی بیجا گفتن هرکس گفت بگو من براساس نیازم خرید میکنم ن براساس خریدای دختر فلانی

چقد مردم فضولن ها

به خودت مربوطه.به مک میگن.منم میگم والا سمساری نیس خونم.هزار مدل دکوری و ظرف بچینم بعد فردا بگم از مد افتاد.بهتره دغدغه آدم چیزای مهمتری باشه.اونام لال میشن

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

خوبه بنظرم منم همین قدر دارم . من چینی نگرفتم یباره سرویس ارکوپال 36 نفره گرفتم ... 

سرویس کریستالم 24 نفره ...

و ...

...

همشم داره تو کابینت خاک میخوره به حرف مردم بخوای باشی هرچی داشته باشه بازم کمه و برا اونا بهتره 😐

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....