2777
2789
عنوان

همه میگن ظرف هات کمه.تو آشپزخونتون چقدر ظرف و ظروف دارید؟ 🍻🍴☕

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 31 پست

عروس ما هم از هر چیزی چند دست چند دست اورد الان هر سال جیگرش خونه واسه اسباب کشی که هی جمع و پهنشون کنه نصف بیشترشو اصلا از کارتون در نمیاره چیزای لازمترم هست همینا هم کارتو راه میندازه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خوبه بنظرم منم همین قدر دارم . من چینی نگرفتم یباره سرویس ارکوپال 36 نفره گرفتم ...  سرویس کری ...

خیلی خوبه منم به نظر خودم آرکوپال هام کمه فقط.. بستی خوری و قهوه خوری و اینجور چیزا که فقط خاک میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سرویس ۱۸ نفره چینی زرین دارم کامل. یه سرویس ۶ نفره چینی زرین دم دستی. ۵ دست گل ویکتوری از برنج خوری و خورش خوری و میوه خوری دو تا دیس بیضی و دوتا گردش. یکی از این سامسونتیا قاشق چنگال دارم مارکbmn. دیگه اینکه ۷ تا قندون. یه سرویس کامل کریستال برا پذیرایی حالا اسمش یادم نیس که کاسه اجیل خوریش سه دست گرفتم و میوه خوری ۴ دست. باز یه سرویس کامل دم دستی کریستال گرفتم لیزا موری که بشقاب میوه خوریش دو دست گرفتم. ۱۰ تا سینی استیل دارم خیلی قشنگن. ظرفای کتابی به ترتیب سایز ۳ تادارم. ظرفا واسه تو فر هست از اونام سه تا دارم تو سه سایز.زودپز یکی دم دستیمه یه دونه دوقلو ام گرفتم. بقیش یادم نیست اها پارچ و لیوان ۴ دست و استکان ۴ دست که کمه میخوام بخرم. یه ست پذیرایی هم دارم سیلوره. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

نصف اینا دارم از شلوغی متنفرممممم چ خبره بسه خو مگه چقد فامیل دارم من

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 
عروس ما هم از هر چیزی چند دست چند دست اورد الان هر سال جیگرش خونه واسه اسباب کشی که هی جمع و پهنشون ...

همش فکر میکنم مگه مردم چقدر دارن که مال من کم حساب میشه... مگه تو خونه های دیگه چند تا سینی  و استکان لیوان هس

معذرت میخام ولی خیلی بیجا گفتن هرکس گفت بگو من براساس نیازم خرید میکنم ن براساس خریدای دختر فلانی چ ...

من کابینتام پر ظرفه ولی نمیذارم کسی ببینه و نظر بده چه بگه کمه چه بگه وای زیاده.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خیلی خوبه منم به نظر خودم آرکوپال هام کمه فقط.. بستی خوری و قهوه خوری و اینجور چیزا که فقط خاک میخور ...

اره به خدا ... 

من اگه عقل الانم رو داشتم موقع جهاز خریدن خیلی چیزا رو نمیگرفتم به جاش خانوادم طلا چیزی میگرفتن برام که پس انداز بود بعد با پس انداز های همسرم دوتایی خونه میخریدیم  ...همه چیز خوبه ولی به اندازش 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

یه سرویس سرامیک ۲۴ نفره(من عاشق سرامیکم)با ماگ ست

یه سرویس دم دستی ۶ نفره چینی

دو دست فنجون قهوه خوری

دو دست چایی خوری کمر باریک

دو دست شربت خوری

۷ تا لیوان سوپ خوری(این بزرگا هست)

سرویس ۸ نفره آبگوشت خوری

ظروف پذیرایی سرامیکی آب طلاکاری شده(من کریستال دوست ندارم جاش اینو گرفتم که آجیل خوری و شکلات خوری و ظرف میوه و شیرینی و....میشه)

۴ تا دیس 

سرویس قاشق چنگال ۲۴ نفره

یکسری ظروف تکی هم هست که خوشم اومده گرفتم یا چندتا ماگ فلامینگو گرفتم و این چیزا

قابلمه هم نمیدونم چند تکه میشه ۶ تا قابلمه است با یه تابه دو طرفه 

یه دیگ سنگی و دیگ سفالی هم برای آبگوشت و قرمه سبزی گرفتم

بستنی خوری نگرفتم خوب شد گفتی

به نظرتون چیا دیگه مونده؟

همش فکر میکنم مگه مردم چقدر دارن که مال من کم حساب میشه... مگه تو خونه های دیگه چند تا سینی  و ...

عزیزم من وسواس دارم مثلا گفتم تا ۶ نفر این ظروف. تا ۱۲ نفر این و از ۱۲ به بالام فلان ظروفم چون من تو سفره همه چی باید ست باشه عصبی میشم یه قاشق فرق کنه حتی. برا همین یه کم زیاد خریدم.  

ادم مستاجر باشه اسیره من چون جا به جایی ندارم راحتم خواهر شوهرم بنده خدا اسیره انقد وسایلش جا به حا کرده دیگه در نمیاره در حد دم دستی میاره فقط.

مهمون هم ندارم به اون صورت.. میشینن میگن فلانی دختر شوهر داده فقط 40 ملیون ظرف و ظروف جهاز داده تو چ ...

عزیزم برای دل خودت خرید کن منم کلی خرج کردن ولی بهم میگن چرا کریستال نداری؟یا چرا ستت سرامیکه چینی یا آرکوپال نیست در صورتی که من کلی پول ست سرامیک سوئیسی دادم بعد میگن وای سرامیک ارزش نداره زمان ما سرامیکامونو میبخشیدیم به قول معروف در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نه

همش فکر میکنم مگه مردم چقدر دارن که مال من کم حساب میشه... مگه تو خونه های دیگه چند تا سینی  و ...

مامانه من که ۳۰ ساله خونه داره نصف شما هم ظرف نداره خیالت راحت خیلی هم ظرفات اندازست مهمونم کمتر دعوت کن یا دو سری دعوت کن که نگرانه کم اومدنه ظرفات نباشی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲