2777
2789
مثبته مبارک باشه واسه منم اگه میشه دعا کن ماشالا چقدر امروز بیبی چک و آزمایش مثبت دیدم انشالله منم ...

انشاءالله منم 

خدایا یه بچه سالم به منو شوهرم بده هرچی باشه دختریاپسرکافیه فقط سالم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ولی من نمیخواستم الان😢😰😰تازه از بارداری قبلی فارغ شدم دخترم شش ماهشه😱خانما توروخدا بگین راه حل سقطش چیه؟باید برم دکتر یا خودم دارو بگیرم یاچکار کنم،تورو خدا نه وگناه داره نگین چون شرایطشو اصلا ندارم😭

ممنون ولی من نمیخواستم الان😢😰😰تازه از بارداری قبلی فارغ شدم دخترم شش ماهشه😱خانما توروخدا بگین را ...

وای نکن اینکار دختر ماتوحسرتش موندیم وشما چکارمیکنید خدایا

18

انشالله که پری نمیشی و بیبی میزاری مثبت میشه

منم اگه سیکلم رو مثل ماه قبل ۲۶ روزه حساب کنم ۱۶ موعدمه امیدوارم دوتامون باردار باشیم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
انشالله که پری نمیشی و بیبی میزاری مثبت میشه منم اگه سیکلم رو مثل ماه قبل ۲۶ روزه حساب کنم ۱۶ موعدم ...

انشاالله عزیزم یعنی من ۱۸چندم بایدسیکلم باشه بلدنیستم حساب کنم

وای نکن اینکار دختر ماتوحسرتش موندیم وشما چکارمیکنید خدایا

چکارکنم بابا تازه دخترم شش ماهشه بارداری اولم هم هنوز دوماه از ازدواجم نمیگذشت باردار شدم همین اولیم خیلی بارمسئولیت اینکه یهو از خونه بابا دربیای ومادر بشی برام سنگینه وای بحال دومی اگه بیاد صدر درصد شاد نمیمونیم نه من نه اون

چکارکنم بابا تازه دخترم شش ماهشه بارداری اولم هم هنوز دوماه از ازدواجم نمیگذشت باردار شدم همین اولیم ...

عزیزم اینجور نگو خدا بالا سره و میدونه چی بچیه

انشالله که پری نمیشی و بیبی میزاری مثبت میشه منم اگه سیکلم رو مثل ماه قبل ۲۶ روزه حساب کنم ۱۶ موعدم ...

توسیکلت چندمیشه

انشاالله عزیزم یعنی من ۱۸چندم بایدسیکلم باشه بلدنیستم حساب کنم

سیکلت رو از روز اول پریودی حساب کن از روز اولین پریودی آخرین پریودت تا روز اول پریودی بعدی میشه سیکل

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
توسیکلت چندمیشه

ماه قبل سیکلم ۲۶ روزه بود دیگه نمیدونم بخاطر داروهای تحریک بود یا نه