2777
2789

تنبلی دارم وزن کم کردم صبح رفتم دکتر بازم گلو گوفاژ و یدوفولیک داد گفت جلوگیری نکن ۳ ماه دیگ باردار نشدی بیا...هردفعه میگ ۳ ماه دیگ خسته شدم😕میخوام بدونم بااینا میشه باردارشد؟من ۵ ماه اقدام کردم نشد ک

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕

توکل بخدا و آرامش و کنترل وزن جز مهمترین فاکتور هاشه انشالله نتیجه بگیری زود

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم داشت دکتر گفت احتمالا مشکلدار حامله شی اولین اقدام شد یه دوست دیگم ۴سال اقدامه نشده

مشکل‌دار حامله شدن ینی چی🤔

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

توکل بخدا و آرامش و کنترل وزن جز مهمترین فاکتور هاشه انشالله نتیجه بگیری زود

نمیدونم چرا امپولهای تحریک تخمدان رو نمیده ۲۷ سالم داره میشه خب

حرف دکترت رو گوش کن  من پلی کیستیک بودم  ماه دوم اقدام باردار شدم  بدون هیچ دارو و ...

میگم اضافه وزنم داشتی شما

من امپول ویتامین واسیدفولیک ولتروزول ومتفورمین باردارشدم

اینکه هیچی نداد بهم همون قبلی