2777
2789
ی سری از نظام قدیما خوب بودن اما بعضیاشونم کسایی بودن که هر سال کنکور میدادن و جزو سیاهی لشکرا بودن. ...

عزیزم من خیلییییییی خوندم ولی واقعا کنکور امسال باسالهای قبل فرق داشت کلا تیپ سوالها عوض شده بود

هرسال توریاضی یه سوالهای ثابتی وجود داشت امسال کلا فرق میکرد هرسال یدونه لوگ میومد امسال سه تاو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه جرا سوال سخت طراح کردن که حالا بخوان زیرنمودار ببرن

اخه ما بار صدممون بوده سوال داشتیم کتابدداشتیم.

نظام جدیدیا باراولشون بوده هییییییچ منبع سوالی ازقبل نداشتن بیچاره ها.با جوآشنانبودن

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

بچه هایی که برای بار چندم بود کنکور دادین حاضرین یه بار دیگم کنکور بدین؟ حال وحوصلشو دارین؟

من که دیگه حوصله ندارم بخدا یکسال زندانی میشی نه مهمونی نه تفریح،همش یه طرف دهن مفت فامیلا

اخه ما بار صدممون بوده سوال داشتیم کتابدداشتیم. نظام جدیدیا باراولشون بوده هییییییچ منبع سوالی ازقب ...

اره درسته ولی درکل تف تو سیستم اموزشیمون   

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   
فقط کافیه یکم نادیده گرفته بشم یا برخلاف میلم یه اتفاقی بیوفته اصلا سیلاب اشک را میندازم

جدیدا  اینطورشدی یا قبلا هم اینجوری بودی؟

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

اره درسته ولی درکل تف تو سیستم اموزشیمون    

😂😂😂😂

من یاد کنکور خودم افتادم.چقدر استرس داشتم.ولی بعدش همون استرس شیرین ترین خاطره زندگیم شد.امیدوارم همتووون قبول بشین کنکوریااا😘

💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم  برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️  امضا:صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی‌ رود!یک روز همین نزدیکی‌ها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر... 
عزیزم من خیلییییییی خوندم ولی واقعا کنکور امسال باسالهای قبل فرق داشت کلا تیپ سوالها عوض شده بود هر ...

منم تست ریاضی خیلیییی زده بودم اما ریاضیا واقعا سخت بود دمارم در اومد.عربی و منطقمونم که نگفتنیه

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫