2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی بخاطر زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 61 پست
خانم ها، خانم های زیبا، خانم های فداکار، خانم های ایثارگر من خودم یک زنم و سختی های زیادی در راه زن ...

باشه عزیزم، حتما میگیرم و میخونم

خدایا خودت بساز، تو بسازی قشنگتره... 
عزیزم ما هر دو از لحاظ ج ن س ی خیلی اوکی هستیم و مشکلی نداریم

اگر زن و شوهر از نظر روابط به درک روح برسند هیچ وقت هیچ اختلافی باهم ندارند

متن رو کامل بخون، صرف اینکه جسم در رابطه باشه و هر دو به ارضا برسند نمیشه بگی از نظر روابط اوکی اند

این چیزی بود که بعد از سال ها هزینه برات نوشتم دوست داشتی عمل میکنی دوستم نداشتی عمل نمیکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها، خانم های زیبا، خانم های فداکار، خانم های ایثارگر من خودم یک زنم و سختی های زیادی در راه زن ...

عزیزم شما خیلی خوب راهنمایی میکنی اگه میشه درخواست دوستیم قبول کن تا چندتا سوال بپرسم

اگر زن و شوهر از نظر روابط به درک روح برسند هیچ وقت هیچ اختلافی باهم ندارند متن رو کامل بخون، صرف ا ...

حتما عمل میکنم  

[QUOTE=99851425]من زیاد با این سایت کار نکردم بلد نیستم چ جوری درخواست دوستی رو اوکی کنم، همین جا بپرس شاید کمک خیلی ...[/QUOTE بنظرت یه مدت کلا آزادش بذارم ببینم چطور میشه؟ چون همیشه به من میگه تو بهم گیر میدی

ببین از نظر من، خدا هم به اون خداگیری اش انسان رو آزاد آفریده.

همسر شما تو مجالس دوستی اش داره خودش رو تخلیه ی انرژی منفی میکنه (همسر من باهام اومد شهربازی و اونجوری تخلیه شد) و تو متوجه نیستی و بهش گیر میدی

بعدم موردی که در مورد رابطه بهت گفتم انجام بده اینقدر به خودت و زندگیت وابسته میشه که خودت جا میخوری

تو باید از گرفتاری هات رها بشی تا ارتعاشش رو نفرستی و خود بخود حل بشن، تو خودت داری ارتعاش میفرستی و مدام نگرانی نره با دوستاش و اون هم داره به ارتعاش تو جواب میده و دم و دقیقه میره اونجا

اگر کاری باهاش نداشته باشم بذارم بره با دوستاش بیرون و دیر بیاد اعتراض کردم میگه تو قرار شد دخالت نکنی، چکار کنم که اینجوری نشه؟ بهم نگه گیر میدی؟ 

اگر کاری باهاش نداشته باشم بذارم بره با دوستاش بیرون و دیر بیاد اعتراض کردم میگه تو قرار شد دخالت نک ...

تو فقط رابطه ی جنسی ات رو طوری برقرار کن که به درک روح برسید دیگه دیر نمیاد

ما پله پله می تونیم خرابکاری هایی که کردیم رو درست کنیم، یکهو نمیشه؛ باید با صبوری به نتیجه ی دلخواهت برسی (مال من 4 سال طول کشید)

تو فقط رابطه ی جنسی ات رو طوری برقرار کن که به درک روح برسید دیگه دیر نمیاد ما پله پله می تونیم خرا ...

حتما، ممنون عزیز دلم

تبلیغاتی که یک عمر تو گوش ما کردند که رابطه گناهه زشته و همش اومدن ازش بد گفتن و تخریب اش کردن؛ ولی اگه می دونستیم چه برکات عظیمی برامون داره از لحظه لحظه اش استفاده میکردیم