2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی بخاطر زندگیم

367 بازدید | 61 پست

سلام دوستان گلم، من یه مدته با شوهرم خیلییی اختلاف داریم سر کوچکترین مسائل هم دعوامون میشه، دلم به حال بچه هام میسوزه اینا هم عصبی شدن

خدایا خودت بساز، تو بسازی قشنگتره... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ یه بارشیونم یکبار .یه بار باهم خرف بزنید درست و بموقع مشکلتونو حل کنید تموم شه بره .

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

چند روزه با شوهرم بحث داریم تا دیشب که بهم گفت هر جهنمی میخای برو، جدیدا خیلی لجباز شده شوهرم، بهش گفتم میرم دیگه هم بر نمیگردم الان پشیمون شدم ولی غرورم اجازه نمیده به شوهرم بگم، میترسم برم قهر زندگی دوتا پس امو به گند بکشیم

اختلافتون سر چی هست؟؟

هر مسئله کوچیک، آخرین بار بخاطر این که منو هی با این و اون مقایسه میکنه منم گفتم میخواستی بری همونا رو بگی

بی تفاوت بشو بهش و هرچیزی که اذیتت میکنه فقط بچه هات واست مهم باشن،برو یه سرگرمی پیدا کن که عاشقش باشی تارو اون متمرکز شی و دیگه شوهرتو کاراش واست مهم نباشن فقط به عنوان پدر بچه هات نگاش کن  و اروم باش

تهدید به قهر و طلاق اصلا کارساز نیست 

شما فقط و فقط وقتی که تصمیم قطعی به جدایی داری باید اسم طلاق بیاری و خونه رو ترک کنی در غیر اینصورت اوضاع بدتر میشه با تهدید و بهتر نمیشه 

روش دیگه ای تو زندگی بکار ببر وقتی تا الان روش هایی که داشتی جواب نداده .

اگر میخوای زندگیت درست بشه باید خودت هم عوض بشی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
چرا اینطوری شدی؟ سر چه مسائلی بحثتون میشه؟ بچه ها چند وقتشونه؟

یکی11یکی4، یه مدت پیش دوسه روز خونه کسی موندیم احساس میکنم از اون به بعد همیشه دعوا داریم، مامانم اینا گفتن واست دعا میگیره زندگیت خراب میشه گفتم نه اینجوری نیس ولی مثل اینکه شده