بانو_مينا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1285 عنوان دلدرد لانه گزینی 167 بازدید | 4 پست کیا دلدرد لانه گزینی داشتن بدون لک . قبل پریودشون. خدایا مراقب تودلی هام باش❤️ 1398/05/14 | 08:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررویاهای_آقامون عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2173 من داشتم دل درد شدید با لخته خونهای سیاه. مث اسکولها فکر کردم پریودم ژلوفن خوردم.😫😫😫 خدایا نی نی مو سالم ازت میخوام مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید. Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم. همون خیلیو داشته باش فعلا. عصبانیم نشو فدات عجقم
fatiijon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 3180 من داشتم دل درد شدید با لخته خونهای سیاه. مث اسکولها فکر کردم پریودم ژلوفن خوردم.😫😫😫 ... چجوری بود مثل درد پری بود در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️
بانو_مينا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1285 من داشتم دل درد شدید با لخته خونهای سیاه. مث اسکولها فکر کردم پریودم ژلوفن خوردم.😫😫😫 ... اخییی من نه فقط دلدرد اونم برای چنددقیقه بود و کمردرد برای چندساعت. ۸روز دیگه موعدمه دیروز اینطور شذم خدایا مراقب تودلی هام باش❤️
دختررویاهای_آقامون عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2173 چجوری بود مثل درد پری بود آره مثل درد پری دقیقا. همیشه هم دو روز اول درد دارم الانم باز دو روز درد داشتم. مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید. Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم. همون خیلیو داشته باش فعلا. عصبانیم نشو فدات عجقم