2777
2789

سلام

خواهرم از ۶ عصر رفته بیمارستان

هنوز زایمان نکرده

رحمش خوب باز نمیشه

گفتن اگه دنیا نیاد سزارینش میکنن

توروخدا دعا کنید مشکلی براشون پیش نیاد😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله به سلامتی زایمان کنه.سوره انشقاق رو برا راحتی زایمانش بخون

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دعای ناد علی و ایت الکرسی بخونید.ببرنش سزارین دیگه بنده خدارو تاکی درد بکشه.چند سانت باز شده دهانه ر ...

نمیدونم من خونه ام

الان زنگ زدم مامانم گفت گفتن رحمش خوب باز نمیشه

هرکی با خواهرم رفته زایمان کرده تموم شده ولی این هنوز اونجاست😭😭😭

مامانمم بیمارستان داره گریه میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد ان شاالله به سلامتی بچه اش دنیا بیاد عزیزم شما خاله شدی دعا کن منم خال ...

عزیزم😭

من خودمم باردارم

امشب نتونستم بخوابم😭😭😭

انشاءالله شماهم به زودی خاله بشی❤❤❤❤

نمیدونم من خونه ام الان زنگ زدم مامانم گفت گفتن رحمش خوب باز نمیشه هرکی با خواهرم رفته زایمان کرده ...

مامانت بگو بره کولی بازی دربیاره بگه به بچه و دخترم چیزی شه از همتون شکایت میکنم چرا نمیبرینش سزارین

مامانت بگو بره کولی بازی دربیاره بگه به بچه و دخترم چیزی شه از همتون شکایت میکنم چرا نمیبرینش سزارین

خدا لعنتشون کنه

مگهه با این چیزا راضی میشن؟؟😑

ماماش گفته تا ساعت نه زایمان نکنه سزارین میشه