2777
2789
عنوان

خواهرم رفته برای زایمان لطفا براش دعا کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2579 بازدید | 39 پست
عزیزم😭 من خودمم باردارم امشب نتونستم بخوابم😭😭😭 انشاءالله شماهم به زودی خاله بشی❤❤❤❤

ای جانم چه خوب ، ان شاالله هم خواهرت هم خودت به خوشی و سلامتی بچه تونو بغل بگیرین. خواهرتونم به امید خدا راحت فارغ بشن  

واین نیز بگذرد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره انشقاق معجزه میکنه، به خانواده بگو بخونن همشون، به مادرتم بگو بخونه بهش آرامش عجیبی هم میده. هرچند میشه گفت تقریبا طبیعیه این مشکل برا خیلیا پیش میاد دلشوره نگیر برا خودتم ضرر داره دعا کن و قران بخون بخیر میگذره انشالله

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

لعنت به شعور و ذات غیر انسانیشون..

دنیا باهاشون حساب میکنه..

ان شاء الله خواهر و کوچولو به سلامتی میان خونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مامانم سواد نداره نمیتونه قرآن بخونه خودم میخونم براش😭

ای جانم بخون حتما خیره انشالله

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
بیمارستان اجازه نمیده گفتن تا سه ساعت دیگه دنیا نیاد سزارین میکنن😭

ای جان عزیزم پس شرایط جفتشون اوکیه که فعلا سزارین نکردن خدارو شکر شمام نگران نباشین براش انرژی مثبت بفرستین بگین خدارو شکر که زایمان کرده و کوچولو نازشو بغل گرفته

من از زایمان میترسم ولی توروخدابگید چی بخورم چی کنم رحمم باز بشه برم زود زایمان کنم😭😭😭😭دفترچه بیمم داره تموم می‌شه‌ هزینه هاش همه آزاد حساب میشه😔ندارم که خودمو بیمه کنم شوهرمم بیکار افتاده خونه😔

چقددددد طولانییئ..تاحالا باید سز میکردن دیگه..چقد درد کشیده از دیشب تا الان..

الان ۱۲ساعت و نیم بردنش بیمارستان😭

خیرندیده ها سزارین نمیکنن

میخوان به زوررررر طبیعی بیارنش

الان ۱۲ساعت و نیم بردنش بیمارستان😭 خیرندیده ها سزارین نمیکنن میخوان به زوررررر طبیعی بیارنش

چون هر چی بیشتر طبیعی بیارن برای بیمارستان خودشون خوب میشه..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜