2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس مو دیدید ؟ راحت شدید؟؟؟؟

کوووووووووو؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐

عزیز دل مادر..😔😔😔بهشت را از خدا برای تو طلب کرده بودم که روی زمین بیاورد... ولی تو آنقدر سخاوتمند بودی که قبل از تولد به دنیا به بهشت رفتی تا مرا به بهشت بکشانی..😢😢😢بی تو سخت است ...بی تو نفسم تنگ است...من را ببخش پسر مهربانم...😢😢😢دنیا برای تو و روح بزرگ تو کوچک بود..😔😔😔 روز شمار تولد تو در ۱۵ هفته و ۵ روز مانده به تولد؛برای همیشه در قلب و روح من ثابت ماند...عشقم ...ترا به بهتر از مادر سپردم😢😢😢😔😔😔😔😔😔
ولی به نظرم پلیس فتا خبر دار بسع پدرشو در میارن بخدا

عزیزم ایران نیست پارسال خیلیا پیگیر بودن که اولیش مسئولان سایت بودن و بعد کاربرا

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
ولی به نظرم پلیس فتا خبر دار بسع پدرشو در میارن بخدا

نمیدونم والله ی شب تاپیک زده بود بچه ها خیلی باهاش حرف زدن ی جوریه... فکر میکنه هوش سیاهه ..فکر میکنه ی عده رو اذیت کرده خیلی بارشه.. ایدولوژی فکریش هم‌جالبه  مثلا میگه ..کار من اشتباه نیست شما نباید عکس بزارید ...اینقدر اینکارو میکنم که دیگه عکس نزاره کسی... یا یجورایی مثلا عقد هاشو از فلااان و بهماااان سر ی مشت خانم‌بیچاره داره درمیاره... کاربرا میگفتن گویا از ی سروری استفاده میکنه که نمیتونن پیگیریش کنن.. 

عزیز دل مادر..😔😔😔بهشت را از خدا برای تو طلب کرده بودم که روی زمین بیاورد... ولی تو آنقدر سخاوتمند بودی که قبل از تولد به دنیا به بهشت رفتی تا مرا به بهشت بکشانی..😢😢😢بی تو سخت است ...بی تو نفسم تنگ است...من را ببخش پسر مهربانم...😢😢😢دنیا برای تو و روح بزرگ تو کوچک بود..😔😔😔 روز شمار تولد تو در ۱۵ هفته و ۵ روز مانده به تولد؛برای همیشه در قلب و روح من ثابت ماند...عشقم ...ترا به بهتر از مادر سپردم😢😢😢😔😔😔😔😔😔
حالا دیدی؟

تو کی میزاری کی بر میداری بابا ۳ دقیقه وقت هست من دیگه پست نمیزارم‌عکسو بزار ببینم

😍❤❤❤❤

برای امنیت خودتونم شده عکس نذارید.اینجا سایتی نیست که بشه به کسی اعتماد کرد.حتی معلوم نیست پشت این کاربری ها خانم یا اقا

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"