2777
2789

اگه خوب نیست پس چرا ازدواج کردید؟

همش آدم رو دلسرد میکنید از ازدواج

بیشتر متاهل های تو این سایت از شوهرشون راضی نیستن😦

همش میگن ما که ازدواج کردیم چه گلی به سرمون زدیم

یعنی انقدر ازدواج بده؟

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمع نبند 

احتمالا اون متاهل هايي كه خوشبخت نيستن گفتن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه عزیزم اینجوری نیست اگه توی انتخابت دقت کنی و با ادم مناسب خودت ازدواج کنی بهترین انتخاب زندگیت میشه

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

چون وقتی میریم تو زندگی متوجه میشیم چه غلطی کردیم 😅

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.