سلام پسرم ۷ ماهشه فقط شیر خودمو میخوره به شیشه و پستونک لب نمیزنه ،سوپ و فرنی رو میریزه بیرون و پوف میکنه،سرلاک رو نمیخوره و سرشو چپ و راست میکنه که بهش ندم،حریره بادوم نمیخوره و میریزه بیرون،قطره آهن و آد و مولتی ویتامین نمیخوره.الان ۸ کیلوعه .احساس میکنم دیگه مثل قبل شیرم کامل نیست واقعا نمیدونم چیکار کنم درموندم از بدغذایی این😓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از الان حساس نشو روش یعنی نزار بفهمه که تا وقتی بزرگ بشه پیرت میکنه
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
۳۵۰۰ بود موقع تولد.اینجوری ضعیف نمیشه؟هیچ مدلی هیچی نمیخوره
ببین وقتی شیر میخاد باهاش بازی کن تا گرسنه بشه حواسشو پرت کن بعد مثلا سوپ اوردی با بازی و سرگرمی بده اگه ی قاشق خورد دیدی نمیخاد دیگه نده همین که اصرار کنی بچه ی بازی و جلب توجه تلقی میکنه بعدا دیوونت میکنه
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بچه ی من هنوز که هنوزه داره منو بیچاره میکنه باغذا خوردنش.همشم تقصیر خودم بود.بلد نبودم باید چطوری رفتار کنم.الان 2سالشه میخوام از شیر بگیرمش از بس به شیرم وابستس و غذا نمیخوره نمیدونم چه خاکی بریزم به سرم😣😣😭😭
ببین وقتی شیر میخاد باهاش بازی کن تا گرسنه بشه حواسشو پرت کن بعد مثلا سوپ اوردی با بازی و سرگرمی بده ...
مگه از الان میفهمه که دارم بزور بهش میدم.دختر دوستم اومد خونمون ۶ ماه و نیمس کاسه سوپ خودشو خورد مال پسرمم خورد یه شیشه ۹۰ سی سی حریره بادوم هم خورد افتاد خوابید انقدر لذت بردم