2777
2789
عنوان

بی اشتهایی نوزاد ۷ ماهه

5133 بازدید | 53 پست

سلام پسرم ۷ ماهشه فقط شیر خودمو میخوره به شیشه و پستونک لب نمیزنه ،سوپ و فرنی رو میریزه بیرون و پوف میکنه،سرلاک رو نمیخوره و سرشو چپ و راست میکنه که بهش ندم،حریره بادوم نمیخوره و میریزه بیرون،قطره آهن و آد و مولتی ویتامین نمیخوره.الان ۸ کیلوعه .احساس میکنم دیگه مثل قبل شیرم کامل نیست واقعا نمیدونم چیکار کنم درموندم از بدغذایی این😓

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن تولدش چند بوده ؟

از الان حساس نشو روش یعنی نزار بفهمه که تا وقتی بزرگ بشه پیرت میکنه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

شیر خودت رو کم کن بذار گرسنه بشه بعد غذا بده حتی نخورد دلت نسوزه سینه بدی دهنش  گرسنه میشه میخوره غذاشو ،

دختر منم شش و نیم ماهس  روزایی که شیر زیاد میدم غذا لب نمیزنه امروز از صبح دیگه شیرش ندادم ظهر دوازده غذاشو کامل خورد

وزن تولدش چند بوده ؟ از الان حساس نشو روش یعنی نزار بفهمه که تا وقتی بزرگ بشه پیرت میکنه 

۳۵۰۰ بود موقع تولد.اینجوری ضعیف نمیشه؟هیچ مدلی هیچی نمیخوره

عزیزم از من میشنوی زودتر پی گیری کن ببین مشکلش چیه.

حتمابذار گرسنه که شد بهش غذا بده.مثلا بعداز شیر دادنش نده.

اصلا به زور بهش غذانده وگرنه همینجور میمونه.دارم میکشم که میگم😢😢😭😭😭😭

حوشبحالت خواهر 

مال من شیر نمیخوره هفت کیلو مونده

شش ماه ونیمه شه

وزن نمیگیره فقط قرتی خانم میگه به به بدید

سرسفره از هرجا بگی میخوره الا شیر خودمو

شیرغذای اصلیشه

امشب فلافل حورده فکر کن

من چی میکشم

سلام روزتون بخیر ،تنتون سالم دل تون شاد لب تون خندون
۳۵۰۰ بود موقع تولد.اینجوری ضعیف نمیشه؟هیچ مدلی هیچی نمیخوره

ببین وقتی شیر میخاد باهاش بازی کن تا گرسنه بشه حواسشو پرت کن بعد مثلا سوپ اوردی با بازی و سرگرمی بده اگه ی قاشق خورد دیدی نمیخاد دیگه نده همین که اصرار کنی بچه ی بازی و جلب توجه تلقی میکنه بعدا دیوونت میکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ی من هنوز که هنوزه داره منو بیچاره میکنه باغذا خوردنش.همشم تقصیر خودم بود.بلد نبودم باید چطوری رفتار کنم.الان 2سالشه میخوام از شیر بگیرمش از بس به شیرم وابستس و غذا نمیخوره نمیدونم چه خاکی بریزم به سرم😣😣😭😭

عزیزم از من میشنوی زودتر پی گیری کن ببین مشکلش چیه. حتمابذار گرسنه که شد بهش غذا بده.مثلا بعداز شیر ...

دکترش گفت اول شیر خودت بعد غذا اما این شیرمو میخوره اصلا میلی به غذا نداره انقدر گریه میکنه خودشو هلاک میکنه تا شیر بدمش

حوشبحالت خواهر  مال من شیر نمیخوره هفت کیلو مونده شش ماه ونیمه شه وزن نمیگیره فقط قرتی خانم ...

چرا بعد شش ماه اینا عوض میشن 😭😭فلافل زوده بخدا

ببین وقتی شیر میخاد باهاش بازی کن تا گرسنه بشه حواسشو پرت کن بعد مثلا سوپ اوردی با بازی و سرگرمی بده ...

مگه از الان میفهمه که دارم بزور بهش میدم.دختر دوستم اومد خونمون ۶ ماه و نیمس کاسه سوپ خودشو خورد مال پسرمم خورد یه شیشه ۹۰ سی سی حریره بادوم هم خورد افتاد خوابید انقدر لذت بردم