2777
2789
عنوان

کیا تو قهرن با شوهرشون،؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت که میتونی این همه روز قهر بمونی. منه احمق نهایت یک هفته طاقت میارم ولی اون اصلا عین خیال ...

بعد ۹ سال دعوا و اعصاب خوردی معلومه ک میشه ..هر دفعه ب تعداد روزشم اضافه میشه دیگه

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
خوبه که . شوهر عوضی من یبار جلوش خودکشی کردم عین ماست نگاهم میکرد . تکون نخورد پدرسگ

من اون بار میخواستم خودمو از بالکن بندازم پایین رو مبل نشسته بود میخندید میگفت بنداز ککم نمیگزه انقد جیغ زدم تا ی هفته گلوم درد میکرد از خودم بدم میاد اینکارا رو کزدم پرروش کردم

خوش به حالت که میتونی این همه روز قهر بمونی. منه احمق نهایت یک هفته طاقت میارم ولی اون اصلا عین خیال ...

من یک ساعتم نمیتونم دوم بیارم ولی این سری  باید دوم بیارم😫

👑
شوهر من عرضه نداره مستقیم به خونواده ام حرف بزنه فقط رو سر من غر میزنه

اونجوری خیلی بهتره ...ولی وقتی تو دعوامون خانوادمو قاطی میکنه واقعا خورد میشم و خجالت میکشم

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
من اون بار میخواستم خودمو از بالکن بندازم پایین رو مبل نشسته بود میخندید میگفت بنداز ککم نمیگزه انقد ...

اره منم یبار الکی مثلا سم مورچه خورده بودم اخه با خاهر شوهرم دعوام شد اونم دید سم خوردم رنگ زد فحش داد خاهر شوهرم بعد دید نمردم دیگه هر سری میگم خودم میکشم عادی شده براش😭

👑