2777
2789
عنوان

تاثیرهلو روی شیرمادر....

138 بازدید | 15 پست

یکی از اقواممون از باغشون هلوفرستاده برامون منم چون هلوزیاد دوست دارم زیاد خوردم از دیروز.امروز دختر۳ماهم شکمش زیادکارکرد به نظرتون به خاطر تاثیرهلو روشیرمه؟چون خیلی سردوتره

منم چون از اسهال شدن بچه وحشت دارم(بچه اسهال بشه گوشت تنم میریزه)الان بعدازین ک شیشه شیرشو خوب استریل کردم یکم شیرخشک غلیظ درست کردم(یکم غلیظ تر درست کردم نکه خیلی زیاد)بهش دادم به نظرتون کارم درست بود شکمش میبنده؟آخه فکر دیگه ای به ذهنم نرسید تا فردا ک خودم گرمیجات بخورم

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نبات داغ درست کن یه قاشق کوچیک هم عرق نعنا بریز توش بده بخوره.خودتم بخور.اصلا نباید میوه های ترش بخوره چون باعث اسهال بچه میشه.امشبم شکمشو با روغن زیتون یا کره چرب کن ببند تا صبح.بچه ی منم ۳ماهشه هروقت حس میکنم اسهال شده همین کارارو نیکنم‌زود خوب میشه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
پس وقتی بخواد دندون در بیاره چکار میکنی هم تب هم اسهال

وای نگو خدا نکنه بچه اولم ک واس دندون اصلا نه تب کرد نه اسهال خدا نکنه

غیر از نفخش ٬باعث شل شدن شکمش میشه خودت موز یا بادوم یا سیب بخور .دمپخت ماش بخور اینا زود اثر میکنه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

[QUOTE=99815851]عزیزم نبات داغ درست کن یه قاشق کوچیک هم عرق نعنا بریز توش بده بخوره.خودتم بخور.اصلا نباید میوه های ت ...[/و

ممنون

یکم تو شیرش غرق نعناع میریختی چرا شیر خشک میدی؟؟ خودتم شبی غرق نعناع بخور

همیشه نمیدم شیرخشکو گاهی وقتا دوسه روز نمیدم گاهی وقتا شیرم کم باشه روزی یکی یا دوتا شیشه میدم آخه شیرخشک حاوی آهنه آهن شکم بچه رو یکم سفت میکنه الانم ک نصف شب بود همین به ذهنم رسید فردا باید گرمیجات بخورم

[QUOTE=99816669]اگه قطره پدی لاکت میدی بهش.به جای یه بار تو روز سه بار بده. دکتر بهم گفته [/QUOTEمد

نه فقط کولیکز دارم توخونه اونم مواقع ضروری ک بچه خیلی دلدرده میدم