2777
2789

الاهی این شهر وان از روزگار حذف بشه. الاهی ترکیه میرفت زیر اب

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مراکز خریدش مثه تهرانه برند داره مثه ال سی وایکیکی یا کوتون  بیشتر تفریحی هستش خریدش خیل ...

ممنون عزیزم

ما قصدمون اول  خرید  بعد،تفریحه

پس قیمتا باایران یکیه تقریبا؟

من دوسال پیش از باکو کلی خرید کردم بااینکه منات ۲و پونصد بود خیلی ارزون تر از ایران در اومد واسم

فک میکردم وان ارزون تر باشه از باکو

گزارش زدی😂😂😂 برو قرصاتو بخور بگیر بخواب ساعت خوابت گذشته

خیر گزارش نزدم. شمام قرصاتو نشسته نخور

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
ممنون عزیزم ما قصدمون اول  خرید  بعد،تفریحه پس قیمتا باایران یکیه تقریبا؟ من دوسال پیش ...

فدلتشم عزیزم ،بیشتر تفریحیه و تقریبن با. ایران یکیه دو نفر حدود 7-8تومن در میاد اگه زیاد خرید نکنی و همش تفریحی و خورد و خوراک باشه