2777
2789

کی تجربه شو داره؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمار دو قطبی یعنی چی؟

یه مدت تو فاز شادی. یه مدت افسردگی... یه مدت ها.. نه یکروز

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

خیلی سخته

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خودت هستی؟

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 
من دوستم هست

شدیده ک شما هم فهمیدی؟

اخه همسر منو کسی نمیفهمه مگه نزدیکانی مثل من

من خودم بیمار دو قطبی ام پس

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
شدیده ک شما هم فهمیدی؟ اخه همسر منو کسی نمیفهمه مگه نزدیکانی مثل من

واسه اونم کسی نمیفهمه

ولی تو دوره های عودش یه چیز وحشتنااااک میشه.

هر وقت داروهاشو گذاشت کنار رو مد افسردگی رف.

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 
یه درجه ضعیف دمدمی مزاج پدرم و شوهرم

دمدمی مزاج چطوری هستند؟

همسر من گاه بر اثر یک اتفاق ساده یک ماه افسرده است 

منم یادم میره مشکل چیه.. هی سر بسرش میذارم تا میشه یه داستانی علیه خودم

ب

تو دوره های عودش شدیییییدا حرف های بی سر و ته میزنه

عمرا اگ بفهمی چی میگه!!

گریه های یسره...

یه نویسنده ای هست

معمولا رمان هاش به واقعیات جامعه میپردازه 

البته عاشقانه هستن اما رویایی نیستن

رمان آشور از ایشون رو بخونین

براساس زندگی دو تا از مراجعه کنندگانشون هست

که همسرشون دو قطبی بوده. 

تجربه های خوبی داخلش هست

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.