2777
2789
عنوان

بگین با این شوهر چی کارکنم

125 بازدید | 10 پست

شوهر من ادم عصبیو مغروریه که فقط حرف حرف خودشه همش میچسبه به مامانشو ابجیش الانم با من قهر کرده دیگه بدتر هرچی هم میرم سمتش پسم میزنه برای من اخم و تخم واسه اونا بگو و بخند کدوم دینی نوشته به مادر احترام بزارین به زنتون توهین کنین اخه مامانش همش تیکه میندازه پسرم پسرم میکنه حالم داره بهم میخوره ازاین زندگی دلم برای خانوادمو پسر پنج ماهم میسوزه لعنت به این مرد دیگه خسته شدم 

محل نزار 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خدایا همه ی مردای بچه ننه(از جمله شوهر خودم.) رو از بچه ننگی در بیار و بفرستشون طرف زن و زندگیشون🙁🙁🙁

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین بهش مرتیکه خررررر 

پوزش عصبی شدم

منم بدم میاد میرم خونه مادرشوهرم با اونا بگو بخند 

یریز حرف میزنه ولی خونه خودمون خفه خون گرفته خابش میاد یا حوصله نداره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

طرفش نرو...یروزی تو میمونی و غرور شکستت.البته خودمم اینطورم☹

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
منم دقیقا حس میکنم غیر من با همه حالش خوبه

دیدی چ حس بدیه

دلیلشو پیدا کردی ب منم بگو

نمیدونم با من زیادی راحته نمیدونم دوسم نداره

الان ک ازش دورم دو هفته زنگ زده میگ توروخدا بیا دیگ 

فقط زودتر بیا بریم خونه خودمون

دوتایی 

خسته شدم 

اخه خونه مامانشه

دوساله نفهمیدم دلیلشو انگار من همش باید بدوم دنبالش

خب نکن خاهر من

منم تو خونه بیشتر ب خودم میرسم بهش اهمیت نمیدم بعضی وقتا

ولی حق داری ادم ب زندگیش دلسرد میشه

خیلی سخته چ میشه کرد 

منم بهش میگم خانوادتو میبینی مث خری میشی ک بهش کیک دادن 

بگو بخند و....

ولی با من😑😑😑

البته همیشه اینجوری نیستا

خب نکن خاهر من منم تو خونه بیشتر ب خودم میرسم بهش اهمیت نمیدم بعضی وقتا ولی حق داری ادم ب زندگیش د ...

من خیلی خرم بدون او غذا بهم نمیچسبه تفریح خوش نمیگذره اون نباشه بگو بخند نمیکنم اه ما زنا همیشه بدبختیم

هممون تنهاییم ...
خب نکن خاهر من منم تو خونه بیشتر ب خودم میرسم بهش اهمیت نمیدم بعضی وقتا ولی حق داری ادم ب زندگیش د ...

دقیقا وقتی میریم شهرستان پیش خانوادش منو یادش میره ۲۴ساعته نیشش بازه با بچه ها خواهرش یجور میگه میخنده...

هممون تنهاییم ...