2777
2789

خانوما خدا بعد دوسال معجزشو بهم نشون داد ولی الان هفته ۵ ام و لک خون دیدم رفتم دکتر بهم آمپول پروژسترون داد دوتا. به نظرتون تاثیر داره یا زبونم لال....😭😭😭😭😭😭😭  

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
موثره عزیزم نترس آمپول جاشو سفت میکنه 

دوتا بسته 😭😭😭😭 دارم سکته میکنم

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از هفته های اول لکه بینی  شروع شد تا 7 ماه و اینا. دکتر شیافت داد استفاده کنم

خداروشکرت بچت سالمه برام دعا کن 

دوتا بسته 😭😭😭😭 دارم سکته میکنم

حتمن بسه ک دکتر دوتا داده دیگه استرس واست خوب نیس توروخدا خودتو کنترل کن زنگ بزن اگه همسرت نیس بیاد پیشت یکم آرومت کن با این وضعیت خودتو میکشی ک ای بابا

همسرم دلیل من است. 💜🌱
منم تو هفته پنج لکه بینی داشتم،یه بسته آمپول زدم استراحتم کردم،ان شاالله چیزی نیست نگران نباش گلم

چنتا آمپول زدی دکتر نذاشت برم سونو گفت ۸ هفته الان زوده 

حتمن بسه ک دکتر دوتا داده دیگه استرس واست خوب نیس توروخدا خودتو کنترل کن زنگ بزن اگه همسرت نیس بیاد ...

میترسم‌ بعد دوسال انتظار خدا بهم لطف کرده

من خودم لکه بینی داشتم با شیاف بطرف شد عزیزم. نترس.رفع میشه

فکر کردم دیگه تموم شد نمیدونید چقدر حالم بد شد وقتی خونو دیدم 🥺🥺🥺🥺

میترسم‌ بعد دوسال انتظار خدا بهم لطف کرده

نترس عزیزم هیچی نیس خاهر من ماه اول بارداریش سه رو‌پریود شد ولی نمیدونم چرا ابنقد بیخیال بود خوشبختانه چیزیشم نشد یه گل پسر اورد شمام دلتو دل شیر‌کن خدا بزرگه 

همسرم دلیل من است. 💜🌱
من هفته 12یکم لکه بینی داشتم دکتر 4 تا امپول و 30 تا شیاف داد.امپول هفته ای یکی.شیاف هر روز و گفت ه ...

به من چرا شیاف نداد 😶😶😶😶