2777
2789
عنوان

دارم میرم قهر😂😂😂😂😂😂خدایاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 46 پست

بهتر که بری خونه بابات تکلیفتو باهاش روشن کن نباید بشینی جواب بشنوی از اون که مگه چیکار کردی همش فحش میده😐

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا میخند

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

۱۷سالمه تک دخترم وضع بابام خوبه ولی ننیدونم چرا گیر افتادم دس این . 

چنباریم کتک خوردم ازش ۲ساله عروسی کردم خونه هم نداره ور دل ننشم

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 

تا امروز توی نی نی سایت هر کدوم بچه ها رفتن خونه باباشون ناراحت بودن ولی شما اولین نفری هستی ک خوشحالی.

خاک بر سرش با طرز صحبت کردنش 

اون تربیتی که تنش بهش داده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
۱۷سالمه تک دخترم وضع بابام خوبه ولی ننیدونم چرا گیر افتادم دس این .  چنباریم کتک خوردم ازش ۲سا ...

چند سالشه   پیش ننش دعوا کردین

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔