2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به بیمارستان مردم

2257 بازدید | 21 پست

سلام دوستای گلم 

لطفا اگر کسی بیمارستان مردم تجربه داره یا زایمان کرده بیاید نظرشو بگه واقعا احتیاج دارم، دوماه دیگه زایمان دارم، سزارین 

دکترم خوبه دکتر مامک پارکی هستن اما بیمارستان رو اطلاع ندارم 

ممنون از همگی اگر کمک کنید 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
عزیزم سزارین اختیاری هستین؟

من در بچگی لگنم شکسته بود و تمام مدارکم گم شده بود دوباره عکس ننداخته بودم ب دکترم گفتم نامه داد رفتم پیش ارتوپد و نامه داد بدم دکترم ک اگر بیمارستان گیر داد داشته باشم! اما گفت بیمارستان مردم نامه نز نداره بخای سزارین هم میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در بچگی لگنم شکسته بود و تمام مدارکم گم شده بود دوباره عکس ننداخته بودم ب دکترم گفتم نامه داد رفت ...

آخه منم میخوام سزارین کنم زنگ زدم مردم گفت سز اختیاری نداریم باید دکتر تشخیص بده حالا موندم برم پیش دکتراش راحت قبول میکنن یا ن

والا چی بگم گلم 

اتفاقا تو همین نی نی سایت گفته بودن دکتر پارکی سز اختیاری میکنه اما الان میگن بیمارستانا چند ماهه ک واسه سز سخت میگیرن حالا نمیدونم بازم این دکتر قبول میکنه یا ن،شما ک میرین پیشش از مریضای دیگش نشنیدین ک میکنه یا ن؟

دکتر منم‌ مامک پارکی بود واسه زایمانمم زیرمیزی گرفت فقط اینو بگم که میزائونه ومیره دیگه نمیبینیش فقط قسمش بده خودش بخیه بزنه نده دست کمکی اتاق عمل

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اتفاقا تو همین نی نی سایت گفته بودن دکتر پارکی سز اختیاری میکنه اما الان میگن بیمارستانا چند ماهه ک ...

ن آور سز اختیاری بود من 150 تو خرج نیفتادم برم نامه بگیرم گفت بیمارستان خیلی سختگیر شدن 

دکتر منم‌ مامک پارکی بود واسه زایمانمم زیرمیزی گرفت فقط اینو بگم که میزائونه ومیره دیگه نمیبینیش فقط ...

وای خیلی ترسیدم ینی چی ینی خودش بخیه نمیزنه چجوری بهش بگم الان بگم میگه کی گفته 😔😔😔😔

دکتر منم‌ مامک پارکی بود واسه زایمانمم زیرمیزی گرفت فقط اینو بگم که میزائونه ومیره دیگه نمیبینیش فقط ...

یعنی بعداز عمل نمیاد سر بزنه  کلا؟ همه دکترا همینن باید اینجور باشه یا ایشون اینجوریه؟ 

وای خیلی ترسیدم ینی چی ینی خودش بخیه نمیزنه چجوری بهش بگم الان بگم میگه کی گفته 😔😔😔😔

بگو بیمار سابقتون گفته واینکه کلا میره نمیبینیش تابری تو مطب واسه کشیدن بخیه هاتون

بگو بیمار سابقتون گفته واینکه کلا میره نمیبینیش تابری تو مطب واسه کشیدن بخیه هاتون

بیمارستان سابقم چیه گلم؟ یعنی همه دکترا همینن دیگه نمیبینمشون

بیمارستان سابقم چیه گلم؟ یعنی همه دکترا همینن دیگه نمیبینمشون

نه عزیزم بگو بیمارسابق که پیشتون زایمان کرده ولی کلا مامک سیستمش اینه میزاعونه ودستوراشو به پرستارا میگه ومیره

نه عزیزم بگو بیمارسابق که پیشتون زایمان کرده ولی کلا مامک سیستمش اینه میزاعونه ودستوراشو به پرستارا ...

عزیزم 0ندبار پرسیدم ازتون میگم همه دکترا اینجوری هستن یا فقط ایشون یعنی باید اینطور باشه؟ 

عزیزم 0ندبار پرسیدم ازتون میگم همه دکترا اینجوری هستن یا فقط ایشون یعنی باید اینطور باشه؟ 

نمیدونم بقیه دکترارو ولی معمولا بیمارستانای دولتی زیاد دکتر وقت نمیزاره