2777
2789
عنوان

بنظرتون من بیمارم خانوما

137 بازدید | 18 پست

من‌یه پسره بود به معناییی واقعی برام میمرد

و بشدتتتتت جذاببببب خوش چهره وعالی از همه نظر

ولی چون سه سالم از کوچیکتر بود ردش کردم

خیلی حساسم به سن همش میگم اون گرم و سرد نچشیده نمیتونه مرد زندگیم شه بنظرتون اینکه ردش کردم درست بوده یانه🙁🙁🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چرا 

وقتی اینقد دوست داشت؟

من مورد دارم پسره نزدیک نه سال ازش کوچکتره ولی خیلی خوبن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
۲۴ واون ۲۱سالش بود

الان قضیه فرق کرد

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

اشتباه کردی خودم رومثال میزنم پسرخالم ۶سال ازم کوچیکتربودبشدت عاشقم بوددرحدجنون خانوادش مخالف بودن اذیتم کردن ۷سال همه کارکردالبته زورش به مادروخواهرش نمیرفت اهل دعاوجادوجمبل بودن اخرم من خسته شدم بایه خواستگاربظاهرخوب ازدواج کردم انقداذیتم کردن وعذابم دادن ک مبگم اگ باپسرخاله م ازدواج میکردم خوشبخت ترین بودوواقعاهم همینطورمیشداشتباه منرونکن ۳سال چیزی نیست