2777
2789
عنوان

رشت یا همدان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 54 پست
رشت

عزیزم با دلیل میشه بگین؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشت همدان به هیج وجه

چرا عزیزم؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
واااای قطعا رشت..از لحاظ کلاس و امکانات و همه چی رشت عالیه..همدان شبیه روستاس بیشتر تا شهر😑😑😑

واقعا شبیه روستاست؟  

اخه رشت کجاش کارخونه زیاد داره  کجا سرانه تولیدش بالاست

بزن تو نت واست بالا میاره کارخونه هاشو 😐حالا خوشت نمیاد چرا جبهه میگیری خب داره دیگه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
واقعا شبیه روستاست؟    

نه بابا تازه مگه روستا چیه؟اتفاقا همدان عالیه،ولی ترجیحا رشت،مردمش خیلی شادن و سرزنده من عموم رشت زندگی میکنه گلسار ،آدمای خیلی با فرهنگ و سطح اجتماعی و شعور بالا منکه دوس دارم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
چون اخلاق فامیلهامونو دارم میبینم

چه جوریه اخلاق فامیلهاتون؟

فقط اینو در نظر بگیر که رشت هوا شرجیه واقعا گرمه تو این فصل 

پرواز جان خودت کدوم شهری ؟ 

عزیزم میشه نگم؟