2777
2789
عنوان

رشت یا همدان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 54 پست
رشت مردمش بهترن، ولی همدان هواش خنکه ، رشت شرجی و گرمه 😥 همدان یکم دلگیره البته مذهبی هم هستن نسبت ...

واقعا همدان مذهبی اند؟ نمیدونستم

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود....اصلا نمیتونی بفهمی الان منظور حرفشون چیه....پررو...فتنه

ای بابا چه بد  

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
نه بابا تازه مگه روستا چیه؟اتفاقا همدان عالیه،ولی ترجیحا رشت،مردمش خیلی شادن و سرزنده من عموم رشت زن ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم

اخه رشت کجاش کارخونه زیاد داره  کجا سرانه تولیدش بالاست

اینم اینک کارخانه جات رشت

https://hdaneshjoo.com/download/29426

خیلی زیاده و نمیشه همشو خوند

💟🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
عزیزم با دلیل میشه بگین؟

ببین عزیزم سبک زندگی ها متفاوت ه با فرهنگ هر شهری در ایران. باید بسنجی که به کدوم فرهنگ نزدیک تری.من خودم رشت رو میگم چون از نظر تفریح و دریا و جنگل ومدارس بهتر برای پسرم قطعا از همدان به نظرم بهتره،هواش هم که پوست رو جوون تر نگه میداره تو همدان پوست زودتر خراب میشه و هزاران دلیل دیگه برای خودم دارم قطعا که بهت گفتم رشت.

دلم یه همدم ه توووپ میخواد.سیراب بشم از محبت.

عزیزم همدان شهریه که مردم خیلی خوب و با فرهنگی داره ولی خیلی شهر زنده ای نیست مثلا نصف شبا فقط باید بری مرکز شهر تا هیاهوی مردمو ببینی اما رشت شهر زنده ایه همیشه ولی مردمش خیلی مهمانواز نیستن و همه چی خیلی گرونتره از نظر آب و هوا هم همدان قطعا خیلی بهتره حالا باید ببینی چیا برات مهمتره

استرس قبل دیدنش...💛
عزیزم همدان شهریه که مردم خیلی خوب و با فرهنگی داره ولی خیلی شهر زنده ای نیست مثلا نصف شبا فقط باید ...

واقعا مردم رشت مهمان نواز نیستن؟ نمیدونستم