2777
2789
عنوان

پام🙄

112 بازدید | 4 پست

برای پام که رفتم دکتر گفت حداقل دو هفته تو گچ‌ باشه الان روزه ۱۵ امه بنظرتون برم عکس بگیرم؟ببنیم خوب شده یا نه؟اخه باید برم کلی بقیه رو راضی کنم تا پول بدن😅برم عکس بگیرم و یکی باهام بیاد

از طرفی هم واقعا سختمه با گچ

مامانمم راضی نیست میگه اگه خوب نشده باشه الکی رفتیمو ازین حرفا

چیکار کنم

نه بابا ۱۵ روزه خوب نمیشه که 

باید جوش بخوره دخترم

سوپ پای مرغ و کله پاچه بخور

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ۱۵ روزه خوب نمیشه که  باید جوش بخوره دخترم سوپ پای مرغ و کله پاچه بخور

البته اگه مو ترک برداشته باشه زودتر خوب میشه

اگه استخون شکسته باشه دیرتر

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....