2777
2789
عنوان

خواهر شوهر عفریته

1420 بازدید | 24 پست

از وقتی من حامله شدم همش حس تملک داره رو بچه من همش میگه بچمون فلان یا میگه به تو توجه نمی‌کنیم هرجور بخوایم بزرگش میکنی میگه حق نداری بهش پستونک بدی یا بچه ای که هنوز به دنیا نیومده میگه عروس خودمه در صورتی که ی پسر 14 ساله داره این ب کنار دیروز میگه دیدی اخر سر حریفش نشدی و تو ماه تولد عمه هاش به دنیا میاد به خدا دارم دق میکنم خرف هم نمیتونم بزنم بس که بی عرضه ام کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیطم اگه زبون نداری جواب بدی چه کمکی میخوای.باید اعتماد بنفس داشته باشی که این بچه فقط و فقط مال تو و شوهرته. بگو شما بچه خودتو بزرگ کردی اینم بچه منه به کسی ربط نداره.‌اگه شوهرت پشتته. یا جلوی شوهر خواهر شوهرت بگو ببخشید مگه خواهر شما تو رندگی خانومتون دخالت میکرده واسه تربیت بچه.؟ شوهرت چی میگه تو این رفتاراشون؟

اگه میتونی عکس العمل نشون نده ، هرچی میگه جواب نده خودتو بزن به نشنیدن ، اگه بفهمه که حساس شدی بیشتر این رفتارو میکنه و خوشحال از اینکه به هدفش رسیده ، هر چند میدونم که خیلی سخته

اگه میتونی عکس العمل نشون نده ، هرچی میگه جواب نده خودتو بزن به نشنیدن ، اگه بفهمه که حساس شدی بیشتر ...

دارم رو خودم کار میکنم همینطور باسه ولی مثل این که قصد بی خیال شدن نداره 

روزی که میخوای بری بیمارستان به شوهرت بگو حق نداری به کسی بگی جز خانوادم. بابا چرا شما زنا انقد بدبخت و بی زبونید ؟من تعجب میکنم توانایی ندارید و خواهر شوهر میاد تو زندگیتون دخالت میکنه. یک باز با جدیت جلوش وایسید حتی جلوی شوهرتون. اگه شوهرتونم مثل اوناس خیلی راحت قهر کنید برید خونه باباتون تا بیان التماس کنن

روزی که میخوای بری بیمارستان به شوهرت بگو حق نداری به کسی بگی جز خانوادم. بابا چرا شما زنا انقد بدبخ ...

آخه من کسی رو ندارم باهام بیاد اگرم کسب بخواد بیاد زن عموم قراره بیاد