یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من به پسرم آب جوشیده سرد میدادم الانم گرمه آب بدن کم باشه هم عاملش میشه البته تجربه خودمو گفتم شیر ...
ممنون عزیزم من پسرم از اولم زردیش زیاد نبود با این حال سه روز گزاشتمش زیر مهتابی گفتن خوب شده دیروز بردم چکاب دکتر با دستگاه گفت 8 و نیم هستش دلیل زردیش هم ناسازگاری خونی هستش
سفارش چهره و هر طرحی بخوایین پذیرفته میشه ((سیاهقلم و مدادرنگی))
8 و نیم چیکار کردین خوب شد؟ شما هم نلسازگاری خونی داشتین؟
نه من زودرس شد!زایمانم!هیچی خودبه خود خوب شد!خودش بعد از ۶۰روز خوبه خوب میشه عزیزم!من دوشب دستگاه تو خونه گذاشتم فایده نداشت زردیش رو ۱۶بود دکتر نوشت بستری دوشبم بستری شد!اومد رو ۱۲
وقتی آدمهای کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
آها اونا ک ناسازگاری خونی دارن فک کنم تا چندماه زردی هست. دکترت چی گفت
گفتش تا 60 ساعت با قطره چکون یا قاشق شیر بهش بده قبلش هم بزار شیرت گرم بشه به صورت غیر مستقیم هر کار کردم نشد اخه مگه میشه به نوزاد با قطره چکون یا قاشق شیر داد
سفارش چهره و هر طرحی بخوایین پذیرفته میشه ((سیاهقلم و مدادرنگی))