2777
2789
عنوان

اگه معجزه ی بزرگ توزندگیتون بوده لطفا برام بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 74 پست

من

همسرم بعداز1 سال و7 ماه اصلاراضی ب بچه داشتن نمیشد من ازهمه همفکری خواستم ازدعا از نذر از خواهش از همه چی قبول نمیکرد ک نمیکرد

تااینک توهمین دهه کرامت ازحضرت معصومه بچه خواستم امروزم بی بی چکم مثبت شد

درکمال ناباوری همسرم خودش پاپیش گذاشت من دیگ نگفتم بهش 

این بزرگترین و قشنگترین معجزه زندگی من بود

توام خوبی کی به کیه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم معجزه ی زندگیمه .بعد چهار سال و چهار پنج سقط و یباررفتن تا پای مرگ اب پاکی رو ریختن رودستمون که علم پزشکی پاسخ گو نیست و بچه بی بچه حتی رفتیم برای میکرو فوق تخصص معروف بهمون گفت نکنین فایده نداره دقیقا بعد یازده ماه من رفتم زایمان کردم .هیچ وقت یادم نمیره سه ساعت پیاده رفتم وفکر کردم که چکار کنم ای خدا میشه معجزه بشه .الان دخترم شیر خورد وخوابید خدارا هر چقدر شکر کنم کمه

چندین سال طول کشید تا ازدواج کنیم، پدرم راضی نبود در حدی که اجازه نمیداد بیان خواستگاری، از دو استان متفاوت و دور از هم بودیم با دو قومیت متفاوت ،برام پشت سرهم خواستگار می اود اونقدر ناامید شدم که سپردمش دست خدا و خانواده ام، یکی از خواستگارا که بابام موافقش بود تا پای آزمایش خون رفتیم دو سه بار خون دادیم هر بار منفی شد، هر خواستگاری می اومد یه جور بهم می خورد شوهرم سه سال اومد و خواستگاری کرد، تا بالاخره شد

خدایا شکرت   
من همسرم بعداز1 سال و7 ماه اصلاراضی ب بچه داشتن نمیشد من ازهمه همفکری خواستم ازدعا از نذر از خواهش ...

بازم خداروشکر مبارکه 😍، منم مشکل تورو داشتم با این تفاوت که وقتی همسرم بعد ۴ سال راضی شده حالا خدا بهمون نمیده😑

آره عزیزم من قرا بود سال 90 فلج شم یا نابینا شم یا بمیرم ولی خدا چیز دیگه ای خواست 

مادرم کاملن نابینا بود همه دکترها گفتن کاری نمیشه کرد ولی خدا مثل همیسه کنارمون بود و بهمون لطف و نظر کرد

تو یه تصادف ماشینمون چپ کرد و سه تا ملف خورد ولی یک قطره خون هم از هیچ کدوممون نیومد

زندگی از صبح تا شب پر از معجزه و لطف خداس ولی ماها انقدر درگیر جزئیاتشیم که متوجه نمیشیم 

ترم آخر دانشگاه بودم ، یه درس رو افتادم، چون از قبل هم یه درس رو برای معرفی به استاد گذاشته بودم، حالا با این یکی ک افتاده بودم یه ترم دیگ بهم اضافه میشد ، هیچ راهی نداشتم به همه زنگ زدم گفتن نه دیگ باید یه ترم دیگ  بخونی، به استادم که خیلی خیلی بداخلاق بود زنگ زدم گفتم نمره ام رو ۱۰ کن من ترم آخرم گفت نه نمیشه و قطع کرد، خلاصه ایمیل زدم بهش جواب نداد تو سایت اعتراض زدم،  نه نمره ام رو ثبت نهایی میکرد که من بگم خب افتادم و بدبخت شدم تمام، نه اینکه تغییرش میداد و ده رو میداد که من قبول بشم، خلاصه افتادم به دعا کردن که خدا بدادم برس ماه رمضون بود،  یه هفته همینطور به سختی گذشت و من هر ثانیه و هر افطار و سحر دعا دعا میکردم که اگر بیافتم آبروم میره پیش بابام، تا بعد یه هفته استادم پیامک زد اعتراض شما مورد بررسی قرار گرفت،  قبولم کرد، به هر کی گفتم گفت محاله این استاد هیچ وقت دست تو نمره نمیبره سخت گیره،  اما خدا خواست و شد