2777
2789

شده همه ناامیدتون کرده باشن شرایط هم اصلااا وفق مرادتون نباشه حتی ناامید هم بشین اما معجزه شه و مشکل بزرگتون حل شه؟بعد از حل شدنش از ته ته ته دل متعجب بشین؟

اگ اره تعریف کنین واقعا نیاز به انرژی و امید دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلهههههه باردار شدنم بعد از 11 سال

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

آره ، شوهرم بی پول و بیکار بود و پدر و مادرش اصلا حمایت نمیکردن ☹ تا اینکه رفتیم کربلا اینقدر دستم خالی حتی نتونستم یه تیشرت بخرم ( اربعین بدون پاسپورت بدون تور رفتیم ) اونجا خیلی دلم شکسته بود دلم برای شوهرم میسوخت دعا کردم ، وقتی برگشتیم تویه بانک به طور کاملااتفاقی و خواست خدا استخدام شد 

خیلی معجزه ها هست که ما متوجهش نیستیم

یه بار پسرم اومد پیشم و هی میگفت بینی من متوجه نشدم تا چند ساعت بعد کمی بینیش پر بود باز اومد پیشم گفت بینی بینیش رو تمییز کردم دیدم یه ساچمه تفنگش بهش چسبیده

اگه خدا نمیخواست الان معلوم نبود چی پیش میومد

اللهم صل الله محمد و ال محمد
من یه اتفاق برام افتاد در حد معجزه شاید بهت بگم بگی چیز مهمی نبوده اما تو اون روزها مهم ترین چیزی ک ...

نه عزیزم‌اگ‌میشه تعریف کن چون بلاخره برای خوت بزرگ ومهم‌بده.قبل اون معجزه ناامید بودی؟

ما چندسال قبل يك مريض داشتيم كه جوون بود و رفت تو كما به دليل يك عفونت عجيب غريب كه قبلش اصلا علايم نداشت

در حدي شد كه به خانوادش گفتن بياين رضايت بدين دستگاها رو ازش قطع كنن

شب قبل از روزي كه ميخاستن قطع كنن به هوش اومد