2777
2789
عنوان

خواهشخواهش بیاین کمک

33 بازدید | 9 پست

خانما من قبلا قلیان میکشیدم شاید یه روز در میان. اما از وقتی میرم استخر دیگه اصلت نکشیدم. حالا تنگی نفس گرفتم. خیلی شدیده دایم درحال خمیازه هستم نا نفسم بالا بیاد چی پیشنهاد میکنید به جز دکتر.

استخر نرو فعلا

غذاهای مقوی بخور

ورزشهای سبک درخانه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم نرم. چون مسابقه دارم. 

خب پس بیشتر تمرین تنفس کن

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
چه غذاهایی.

سبزیجات و مغزیجات

خب پس بیشتر تمرین تنفس کن

باورت میشه خواب از چشمام رفته. مربیم وقتی فهمید قلیان میکشیدم. یه روز تو تمرین پدرمو دراورد.     اما واقعا دارم اذیت میشم. به نظرت خودش خوب میشه یا برم دکتر

باورت میشه خواب از چشمام رفته. مربیم وقتی فهمید قلیان میکشیدم. یه روز تو تمرین پدرمو دراورد.   ...

مشکلت دکتری نیست آخه

مشکلت دکتری نیست آخه

اره همین دیگه. میدونی من  الرژی دارم هوا که الوده میسه کلا یه هرده تنگی نفس میگیرم اصلا دکتر گفته جایی که درد هست نباید باشم ریه‌ام حساسه حالا نمیدونم چرا یهویی قلیان کشیدم. یه ندت ولی الان میفهمم دقیقا دکتر  چرامنعم کرده بود