2777
2789
عنوان

واسه اين رابطه چيكار بايد بكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه سیاست پسرونست و یه دلیل دیگه شم این می تونه باشه که کار زیاد روی سرش ریخته و یه اخرین دلیل هم اینه که اینستا اگه داره چک کن ببین چند درصد دختر ها رو فالو کرده و چه دختر هایی رو .اینستا همه چیز یه پسر رو میگه

اينجوري فراموش نميشم؟

میگم دیگه باید خودت بفهمی داستان چیع.بعضی از پسرا ببخشیدا .کلا فاز شون یه جوریه که یه سیاست خاص دارن تا یه دختر عاشق شون بمونه و همیشه براش تازه بمونن و اون اینه که جواب شو دیر میدن .چون اگه خیلی خودشون رو عاشق نشون بدن شیرینیش دل میزنه.و یا اینکه با چندتا دوسته و همه رو اوسکول کرده.اگه مطمعا پسره فقط با توهست در این صورت با بی محلی ازت دور میشه.

میگم دیگه باید خودت بفهمی داستان چیع.بعضی از پسرا ببخشیدا .کلا فاز شون یه جوریه که یه سیاست خاص دارن ...

پسره شخصيتش انگار اينطوريه نميدونم دير جواب ميده اهله زنگو اس نيست زياد،،كم حرف،نمياد همو ببينيم من ميگم اگه بي محلي كنم شايد فراموش شم

پسره شخصيتش انگار اينطوريه نميدونم دير جواب ميده اهله زنگو اس نيست زياد،،كم حرف،نمياد همو ببينيم من ...

شاید جایی کار میکنه و حقوقش کمه و فکرش همیشه خورده به خاطرع کارش.وگرنه مگه میشه یه پسر یه دختر و دوس داشته باشع و خبرش رو نگیره .لعنت به شانس من بابا.واقعا نمی دونم چشه ولی شاید انقد دوسش داشتی که دلشو زدی😐

[QUOTE=99698822]بپرسين[/QUOTاز نظر شما چجوری یه پسر می تونه وارد خط خیالی مغز یه دختر بشه و استارت دوست شدن رو بزنه با توجه به اینکع مغز دختر خانم ها یه دیوار دفاعی چیده 

شاید جایی کار میکنه و حقوقش کمه و فکرش همیشه خورده به خاطرع کارش.وگرنه مگه میشه یه پسر یه دختر و دوس ...

چرا دلشو بزنم ١٠ سال كوچيكترم قيافه و اينامم اوكيه،ابراز علاقه انچناني هم بهش نكردم ديگه بايد بي لياقت باشه