2777
2789
عنوان

واسه اين رابطه چيكار بايد بكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 74 پست
خودمم اينستا ندارم،، خط خيالي منظورت چيه؟

الان که رفتی شب خوش.ولی اگه تونستی سوال های منو جواب بدی خیلی خیلی ازت ممنون می شم چون هیچ کس این خوبی رو در حقم نکرده .تورو خدا.بعدا همینجا پیام بده توی همین تاپیک تاببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو اسیرش نکن

یه عمر میسوزی و میسازی

یادت باشه محبت رو گدایی نکنی ازش 

این الانش اینجوریه وای به حال فرداش...

یه جایی میخوندم وقتی کسی با شما مثل یک گزینه رفتار میکند با خارج کردن خودتان از گزینه هاش انتخابشو راحت تر کنید

مردا اگه یکی رو دوس داشته باشن تا قله قاف هم میرن دنبالش

خودتو خسته و اویزونش نکن

شاید شخصیتش اینجوریع

آخه تو کدوم آدم رو دید بیاد با یکی دوست شه بعد حتی حوصله گرم بودن باهاش رو نداشته باشه و بهش بگه من شخصیتم همینجوریه با کسی گرم نمیشم‌.ول کن تو رو خدا .مخ تو کار گرفته😐بابا......حس می کنم سطحش از تو بالاتر سونیا نه

آخه تو کدوم آدم رو دید بیاد با یکی دوست شه بعد حتی حوصله گرم بودن باهاش رو نداشته باشه و بهش بگه من ...

نه اتفاقا

خودش ي بار گفته بود شايد موقعيت هاي بهتري از منم داشته باشي

نه اتفاقا خودش ي بار گفته بود شايد موقعيت هاي بهتري از منم داشته باشي

سلام یه چیزی در مورد پسره فهمیدم که اگه بهت بگم شوکه میشی.نگاه کن با این مشخصاتی تو گفتی ..من یه چیزی فهمیدم ولی میترسم بهت بگم 

سلام یه چیزی در مورد پسره فهمیدم که اگه بهت بگم شوکه میشی.نگاه کن با این مشخصاتی تو گفتی ..من یه چیز ...

چيه ميخواي بگي واسه وقت گذروني و رابطه اينا ميخواد؟

آخه تو کدوم آدم رو دید بیاد با یکی دوست شه بعد حتی حوصله گرم بودن باهاش رو نداشته باشه و بهش بگه من ...

شوهرخالم اینجور ادمیه خالم میگه من اولاش اذیت میشدم ولی الان عادت کردم

نه اتفاقا خودش ي بار گفته بود شايد موقعيت هاي بهتري از منم داشته باشي

عزیزم اگه دوستت داشته باشه این حرفو نمیزنه بدتر میترسه از دستت بده

شرمنده ولی این حرفش نشون میده میخاد از سرش وا کنه تو رو

واقع بین باش