2777
2789
عنوان

کیا کولر گازی دارن یه سوال

227 بازدید | 14 پست

سلام خانوما اونایی که کولر گازی دارن یه سوال اگه در روز حدودا  ۱۰ ساعت کولر روشن باشه چقدر پول قبض میاد چون شنیدم  قبضاش سنگین میاد مدل کم مصرف هم هستش 

زیییاد

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر از اینه که مثل ما زیر پنکه گریل بشی پولی نمیاد اگر درجه مصرفش روی a یاa+ خوبه تازه اون بدبخت که همیشه کار نمیکنه هر موقع دمای محیط از درجه تعیین شده کمتر شه روشن میشه وگرنه میره فن

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

مثلا ۲۰۰ت بیشتر؟

نه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بستگی به استانتون داره مثلا ما جنوبیم سه تا کولر روشن در طول روز هم نوبتی هر کدوم دو سه ساعتی خاموش میشن ۱۵۰ به بالا 

اگه از حد مجاز رد کنیم تا چهارصد تومن هم پول قبض دادیم چون جریمه شدیم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
۲۴ هزار اینورتر  بین ۲۲ تا ۲۴

زیاد نمیشه نگران نباش. همون صدو خورده ای

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

ما۲۰ساعت بازه هرروز

زیاد نمیاد معمولا

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
ما۲۰ساعت بازه هرروز زیاد نمیاد معمولا

ماشالله 

من دیگه حدااکثرش رو گفتم ۱۰ ساعت ولی ۶  ۷ ساعت بیشتر روشن نمیکنم بعدش پنکه همش از هزینه سنگین قبضش میترسم با این که میدونم نهایت دوتا قبض سنگین میاد 

مشهدیم 

نمیدونم پشت قبض حد مجاز مصرب برق میزنه چک کن مواظب باش بیشتر از حد مصرف نکنید 

نهایتش دویست میاد دیگه برای دو ماه خوبه 

ما به خاطر گرمای زیاد حداقل چهارتا قبض سنگین میدیم چون هشت ماه از سال کولر روشنه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»