2777
2789
عنوان

دوستای مهربونم یه لحظه لطفا

74 بازدید | 20 پست

بچه ها امشب شب سرنوشت سازیه برام تقریبا، میشه لطف کنین اگه میشه واسه حاجتم یه صلوات ازته دل برام بفرستین؟🙏با یه آمین از ته دل🙏🌷

فرستادین لایک کنین منم برای حاجتتون یک ایه الکرسی و ۵تا صلوات میفرستم و دعامیکنم

دعادرحق همدیگه خیلیییی زود براورده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشاالله حاجتتون برآورده بخیر بشه. آمیـــن

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بحق صاحب الزمان حاجت روا بشی واسه بچه دار شدن منم دعا کنید

مرسیی عزیزدلم دعام کن😭حتماا دعامیکنم از ته دل و سرنماز ایشالا به حق حضرت مهدی به حضرت علی و حضرت فاطمه خدا نینی سالم و صالح بهت میده

مرسیی عزیزدلم دعام کن😭حتماا دعامیکنم از ته دل و سرنماز ایشالا به حق حضرت مهدی به حضرت علی و حضرت فا ...

فدات بشم بخدا خوندم اشکم در اومد انشاالله خدا گره از کارتون باز کنه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشاالله حاجتتون برآورده بخیر بشه. آمیـــن التماس دعا

مرسیی مهربونم خیلی لطف کردی ایسالا شمام به حاجتتون برسین براتون ایه الکرسی و ۵تا صلوات میفرستم ودعامیکنم

فدات بشم بخدا خوندم اشکم در اومد انشاالله خدا گره از کارتون باز کنه

عزییزم❤❤❤نمیخاستم ناراحتت کنم ببخشید اگه ناراحتت کردم❤❤❤مرسیی ایشالا شمام حاجت روا بشی.خیلیی زود.امشب به حضرت علی و حضرت فاطمه توسل کنین منم توسل کردم بهشون

مرسیی مهربونم خیلی لطف کردی ایسالا شمام به حاجتتون برسین براتون ایه الکرسی و ۵تا صلوات میفرستم ودعام ...

ممنونم.

انشاالله خدا یه نگاهی بندازه به دلامون. آمیـــن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزییزم❤❤❤نمیخاستم ناراحتت کنم ببخشید اگه ناراحتت کردم❤❤❤مرسیی ایشالا شمام حاجت روا بشی.خیلیی زود.امش ...

قربون دل مهربونت برم اشکم از ناراحتی نیست نمی‌دونم چرا واسه شما خواندم حالت خاصی بهم دست داد فداتون بشم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....