2777
2789

کلاسای قبل ازدواج کی برگزار میشه ؟ یعنی اینکه مثلا  صبح ازمایش بدی بعدش کلاسش همون صبح ظهر عصر کیه؟

من هشتو نیم تا دوازده سرکارم مرخصی نمتونم بگیرم خود ازمایش تا هشتو نیم تموم میشه یعنی 🤔 کلاسشم ظهر باشه

مال شما چطور بود؟

(میدونم میشه فردا بزنگم بپرسم ولی امشب فکرم درگیره میخوام برنامه بریزم😞)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من گرگان نه ولی علی آباد (کتول) آزمایش و کلاسهاشو رفتم...کلاسش که برا ما خیلی چرت بود همش یه جلسه بود که چیز خاصی هم توش نگفتن...والا برگزار نمیکردن سبکتر بودن...نمیتونین کلاسشو بپیچونین؟ بیخودیه همش آخه😃

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد

من همیشه کنجکاو بودم تو کلاسا چی میگن اما واسه خودم اون روز گفتن تعداد کم هست یه روز دیگه برگزار میشه نامزدمم زیادی ذوق داشت گفت فقط جواب را بدین کلاس نمیایم☹️

خدایا شکرت♥️

واسه ما هم بعد ازمایش خون قبل این که جواب رو بدن رفتیم کلاس

کلاس ما هم چرت بود ! ولی نمیشه پیچوند چون اونی که تو کلاسه از همه اخر سر امضا میگیره .. 

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️

من ده سال پیش بهداشت مرکزی تو خیابون رازی رفتم آزمایش بعدازظهر هم رفتیم واسه کلاس 

وای منو یاد خاطراتم انداختی شوهرم اولین مردی بود که اومد تو زندگیم و من به شدت خجالتی بودم تو کلاس بحث کاندوم بود من قشنگ از خجالت مردم🤣🤣🤣🤣🤣

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)